Ovotjedna ponuda poslića i volonterskih pozicija za studente i umirovljenike

Jelena Ratko
31. srpnja 2018.
Novosti
A- A+

Budući da radionice, tečajevi i druge aktivnosti za studente i umirovljenike počinju tek na jesen, donosimo oglase za ljetne poslove koji su zabavni, a ne zahtijevaju napor.

Foto: pixabay.com

Studentima i umirovljenicima puno je toga zajedničkog. Između ostalog, to su dvije skupine kojima uvijek dobro dođe ekstra džeparac. Osim toga, ljeto je vrijeme kada bi većini dobro došao zadatak kojim bi si mogli popuniti dio slobodnog vremena. Umjesto skupog ljetovanja, evo što se nudi od kreativnih poslova u Zagrebu.

Umirovljenici u domu za starije trebaju zabavljača

Dom za starije osobe Ksaver, smješten na adresi Nemetova 2 u Zagrebu, raspisao je natječaj za volontere i/ili volonterke koji znaju pjevati i svirati instrumente, te bi htjeli nastupati jednom tjedno za njihove korisnike.

“Sviraš instrument i uvijek si glavni/glavna za napraviti ‘feštu” i zasvirati s društvom? Onda baš tebe tražimo da dođeš u naš Dom i jednom tjedno zabaviš naše korisnike svirajući i pjevajući poznate hrvatske pjesme.” – stoji u oglasu na službenim stranicama Volonterskog centra Zagreb.

Nema unaprijed zadanog termina, već će se vrijeme nastupa dogovarati sa sviračem, ovisno o njegovim mogućnostima. Dom Ksaver traži vesele i pouzdane osobe, a svi koji su se pronašli u traženom opisu mogu nazvati na broj telefona 1/4614514 za daljnje dogovore.

Neobično, ali plaćeno

Blank filmski inkubator nudi plaćeni ljetni poslić za studente i umirovljenike. Zvuči neobično, no radi se o ozbiljnom zadatku.

“Ako ste početkom kolovoza u Zagrebu imamo poslić za vas. Posao je jednostavan, uključuje brojanje korejskih turista u užem centru Zagreba, a vrijeme rada sami odabirete prema vašim mogućnostima.” – napisali su u oglasu na svojoj službenoj Facebook stranici.

Prijave se vrše e-mailom na info@blankzg.hr.

 

Ovotjedna ponuda poslića i volonterskih pozicija za studente i umirovljenike
Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap