Ovog vikenda možete uživati u starim automobilima, donosimo program

Ana Kanazir
2. lipnja 2023.
Novosti
A- A+

Oldtimer klub Zagreb organizira Zagrebački Oldtimer rally koji će se odvijati u subotu i nedjelju. Dok ćete u subotu moći besplatno pogledati starinska vozila u Tehničkom muzeju Nikola Tesla u Zagrebu, u nedjelju će se program naplaćivati, a uključivat će rally kroz nekoliko mjesta.

Oldtimer vozila

Oldtimer vozila | Foto: Facebook, Tehnički muzej Nikola Tesla

Ovo je 37. po redu Oldtimer rally, a postoji točan raspored za oba dana. Ako se želite prisjetiti kakvi su se automobili nekada vozili, ovo je idealna prilika.

Subota, 3. lipnja

U subotu će se od 9 do 14 sati održati izložba starodobnih vozila u Tehničkom muzeju, a od 10:30 sati će nastupiti i orkestar limene glazbe ZET-a koji će svirati poznate šlagere i evergreene.

Kako se navodi na Facebook stranici Tehničkog muzeja, broj vozila za izložbu je ograničen, a prednost imaju starija vozila i vozila koja su u originalnom stanju. Organizator i domaćin mogu na licu mjesta odlučiti koja će vozila sudjelovati na izložbi.

Nedjelja, 4. lipnja

Drugi dan je rezerviran za rally, a kotizacija iznosi 25 eura i uplaćuje se do danas na broj računa Oldtimer kluba.

Okupljanje vozila u nedjelju počinje ujutro u 8 sati na parkiralištu ispred zgrade Gradskog poglavarstva u Zagrebu, a potom se vožnja nastavlja preko Dugog Sela, pa do Kloštar Ivanića, gdje će biti i domjenak i doček uz limenu glazbu. Nakon toga se kreće prema Čazmi, gdje se i bira najljepše vozilo.

Popularno
Copy link
Powered by Social Snap