Otokar Levaj nasmijao izjavom: “Turistička sezona je kao i loš seks…”

Jasmina Grgurić
29. srpnja 2019.
Novosti
A- A+

Poznati glumac Otokar Levaj zagazio je u 77. godinu života, no humor ga pritom nije napustio. Aktivan je na društvenim mrežama pa ih je iskoristio i da izrazi mišljenje o hrvatskom turizmu. Objavu je na Facebooku jučer podijelio kao uspomenu staru šest godina, no sudeći po tomu kakva je ovogodišnja sezona, savršeno se uklopila i sada.

“Turistička sezona je kao i loš seks. Teško počinje i brzo je gotova” – napisao je umirovljeni glumac.

Njegov obnovljeni status prenijele su i dnevne novine, a Levaj je u šali prokomentirao da ga to sada čini “influencerom”.

Prijatelji su mu komentirali da je pravi vicmaher koji iskače iz paštete, jer su njegovu objavu u par sati vidjeli već na nekoliko mjesta. Mnogi su se i složili s njegovom konstatacijom da je u hrvatskog turizma slaba izvedba. Potvrđuju to i brojke, a stručnjaci kao glavni razlog praznih hotelskih soba, apartmana i terasa restorana navode podizanje cijena, ali ne i kvalitete.

Publika u ulogama Otokara Levaja uživa i danas u serijama “Tko te šiša”, “Crno bijeli svijet”, “Da sam ja netko”, “Larin izbor”, “Stipe u gostima” te ostalima. Oni malo stariji rado ga pamte iz Smogovaca, Ne daj se, Floki i Svjetionika. Međutim, manje je poznato da je snimio čak 20 filmova!

 

Otokar Levaj nasmijao izjavom: “Turistička sezona je kao i loš seks…”
Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap