Obožavatelji traže da se Konstrakti dodijeli nacionalna mirovina, ona im poručila: “Tanka sam sa stažom”

Jasmina Grgurić Zanze
18. svibnja 2022.
Novosti
A- A+

Srbijanska umjetnica Konstrakta zaludila je obožavatelje toliko da su pokrenuli peticiju da joj se dodijeli nacionalna mirovina. Razlog? Svijetu je u najljepšem mogućem svjetlu predstavila svoj narod. No, pjevačica ih je “spustila na zemlju”.

Konstrakta na Eurosongu (Snimak zaslona/Youtube)

Finale Eurosonga izborila je srbijanska pjevačica Konstrakta s neobičnom umjetničkom izvedbom “In corpore sano” kojom je zaludila obožavatelje i izvan vlastite zemlje. Njezin narod toliko joj je pak zahvalan da za Anu Đurić peticijom traže – nacionalnu mirovinu!

“Ana je svojom umjetnošću, stavom, inteligencijom, činjenjem, svakom svojom gestom i izgovorenom rečenicom prikazala i pokazala svijetu najljepšu stranu našeg naroda.

Dimitrije Popović: Svi koji su pridonijeli kulturi i afirmaciji društva, trebali bi imati bolje mirovine

Našu zastavu je ponosno isticala na svakom mjestu i svakom koraku pred milijunima gledatelja najvećeg televizijskog spektakla u svijetu.

Svoju pjesmu je ponosno pjevala na svom materinjem jeziku. Da nije bilo upliva politike, velika je vjerojatnost da bi i pobijedila.

Slobodna umjetnica mora biti zdrava i imati sigurnu egzistenciju” – napisali su inicijatori u tekstu peticije objavljene na Facebooku. Zasad su skupili oko 3.000 potpisa.

Konstrakta im je odgovorila tako što je podijelila snimak zaslona s tekstom peticije na svom Instagram storyju i statistiku o potpisima, uz komentar.

“Lijepo je ovo s mirovinom. Ali moram vam reći da sam tanka sa stažom, ne znam bih li ga skrpala i sutra da se zaposlim. Tako da će biti cvrčak i mrav story” – napisala je umjetnica.

Copy link
Powered by Social Snap