Oni su zaista nogometne ikone: Umirovljenici zaigrali na ‘dva mala’ u Maksimiru, a djeca…

Milan Dalmacija
14. rujna 2022.
Novosti
A- A+

Nekoliko umirovljenika zaigralo je nogomet na jednoj livadi u zagrebačkom Maksimiru. Privukli su pažnju prolaznika, koji je ustvrdio kako su djeca uokolo sjedila na klupicama i igrala igrice na mobitelima.

Umirovljenici igraju nogomet | Foto: Screenshot: Facebook/Nogometne ikone

Da umirovljenički život nužno ne mora biti ispunjen negativnim mislima i da su starije osobe često aktivnije od mnogo mlađih dokazuje i jedna snimka iz zagrebačkog parka Maksimir. Nekoliko umirovljenika je zaigralo nogomet “na dva mala” na jednoj od livada te pokazalo svoje vještine prolaznicima.

24,99 kn
3,32 €
Provjerite ponudu
24,99 kn
3,32 €
prije:
37,99 kn
5,04 €
Provjerite i uštedite

Zewa toaletni papir

Aqua tube, razne vrste, 10 rola
25,99 kn
3,45 €
prije:
39,99 kn
5,31 €
Provjerite i uštedite
29,99 kn
3,98 €
prije:
42,99 kn
5,71 €
Provjerite i uštedite

Podravka grah

Crveni, smeđi ili bijeli
6,49 kn
0,86 €
prije:
9,99 kn
1,33 €
Provjerite i uštedite

Jedan od prolaznika je bio oduševljen njihovim potezima te ih je odlučio snimiti, a snimka je završila na vrlo popularnoj Facebook stranici Nogometne ikone.

– Šećem Maksimirom i vidim njih igraju nogomet, a djeca na klupici bulje u mobitele i igraju igrice…, komentirao je prolaznik.

U zdravom tijelu, zdrav duh, kaže stara narodna poslovica. Ovi “djedice” su svakako putokaz mladima kako biti zdrav i u formi te živjeti dugo i sretno. Uostalom, ne kaže se bezveze da je nogomet najvažnija sporedna stvar na svijetu.

A možda je to bilo zagrijavanje za večerašnju utakmicu drugog kola grupne faze Lige prvaka u kojoj Milan na San Siru dočekuje zagrebački Dinamo. Prijenos utakmice je od 18.45 na HRT2.

Oni su zaista nogometne ikone: Umirovljenici zaigrali na ‘dva mala’ u Maksimiru, a djeca…
Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap