Nogometaš Manchester Uniteda uhvatio lopova koji je opljačkao 90-godišnju umirovljenicu, držao ga dok nije došla policija

Josip Mihaljević
26. kolovoza 2020.
Novosti
A- A+

Zanimljive vijesti proteklog tjedna dolaze s godišnjih odmora stoperskog para Manchester Uniteda. Dok je skuplji stoper Harry Maguire uhićen u Grčkoj zbog tučnjave, švedski nogometaš Victor Lindelof donosi puno pozitivniju priču. U svojoj rodnoj Švedskoj ulovio je lopova koji je opljačkao ženu u 90-im godinama života, a dobio je priznanje od švedske policije.

lindelof

Foto: Victor Lindelof | Youtube screenshot

Dva prvotimca slavnog Manchester Uniteda pune medijske stupce proteklih tjedan dana. Dok je Harry Maguire u Grčkoj uhićen zbog tučnjave i napada na službene osobe, “dobrica” Victor Lindelof ima priču koja je sušta suprotnost Maguireovoj.

On je na odmoru u rodnoj Švedskoj uhvatio lopova koji je ukrao torbicu umirovljenici u devedesetim godinama života, piše bbc.com.

Lindelof je svjedočio incidentu i potrčao je za lopovom. Kad ga je uhvatio, držao ga je sve dok nije došla policija.

Švedska policija se u priopćenju zahvalila nogometašu Manchester Uniteda:

“Želimo iskoristiti priliku i zahvaliti svjedoku zbog brze i mudre  intervencije kako bi umirovljenici vratio njeno vlasništvo”, napisali su.

Umirovljenica je zbog svega toga mladom nogometašu ponudila skuhati ručak kako bi mu zahvalila na djelu.

Nogometaš Manchester Uniteda uhvatio lopova koji je opljačkao 90-godišnju umirovljenicu, držao ga dok nije došla policija
Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap