Nije prvi put: Trkači naletjeli na umirovljenike i srušili ih na tlo; Nisu se ni zaustavili

Milan Dalmacija
18. rujna 2023.
Novosti
A- A+

Dvojica umirovljenika lakše su ozlijeđena kad je na njih naletjela grupa trkača na pulskom Lungomareu. Trkači se nisu ni zaustavili da bi im pomogli, a umirovljenici ističu da im se to nije dogodilo prvi put.

Trkači | Foto: Miguel A. Amutio/Unsplash

Šećući pulskim Lungomareom dvojica su umirovljenika doživjela nesvakidašnju nezgodu. Naime, na tlo su ih oborili trkači koji su naletjeli na njih. Pritom su umirovljenici lakše ozlijeđeni, piše novinarka Glasa Istre, Vanesa Begić.

Možda više od same nesreće koja se dogodila pukom nepažnjom, dvojicu starijih Puljana šokiralo je to što se trkači nisu zaustavili da bi im pomogli. Štoviše, umirovljenici kažu da nije prvi put da im se to dogodilo.

Na najpoznatijoj šetnici u Puli u svako doba dana ima šetala, trkača, romobilista, biciklista, djece, ali i starijih osoba. Da je potrebno uvesti reda u pješački promet, govori i priopćenje istarske policije koja je baš u Puli ove srijede provela preventivno-represivnu akciju s ciljem zaštite pješaka. Tijekom nje su utvrdili 62 prometna prekršaja, od kojih su 39 počinili pješaci. Među prekršajima navodi se i ‘pretrčavanje’ ceste izvan pješačkog prijelaza ili na crveno svjetlo semafora.

Popularno
Copy link
Powered by Social Snap