Nevjerojatna priča iz Italije: Umirovljeniku smetala buka u kafiću pa napravio nešto neočekivano

Ana Kanazir
5. srpnja 2023.
Novosti
A- A+

U subotu je došlo do incidenta u jednom kafiću u Italiji, a glavni akter je bio umirovljenik. Naime, u pokrajini Cesena se umirovljenik prvo požalio na buku vlasnicima objekta, a nakon što se buka nastavila, on je došao i počeo rezati stolove motornom pilom.

unutrašnjost kafića

kafić | Foto: Pexels, Scott Webb

Umirovljenik živi na katu odmah iznad kafića i odlučio se prvo zaprijetiti zbog preglasne glazbe, a onda je i prešao na djelo. Ipak, nitko nije očekivao da će se čovjek toliko naljutiti i napraviti pravi kaos.

FuMi caffe
Umirovljenik otvorio besplatan kafić u Ukrajini, a prima donacije iz cijelog svijeta

Muškarac je prvo zamolio vlasnike kafića da se stišaju i da smanje glazbu koja mu je smetala, a zatim je sišao iz svojeg stana do kafića, dok je u rukama držao motornu pilu, navodi Rijeka danas. Počeo je rezati barske stolove, a svi prisutni su ga snimali pa se video može vidjeti na nekoliko društvenih mreža.

Kako bi se situacija smirila, vlasnici kafića su pozvali policiju koji već znaju za umirovljenika, a potvrdili su kako se radi o osobi koja ima psihičke probleme. Vlasnici kafića će imati uspomenu na cijeli događaj jer su uništena tri stola.

Popularno
Copy link
Powered by Social Snap