Nevjerojatan prizor: Pas pomiče tepihe kako bi baka u kolicima mogla lakše proći

Jasmina Grgurić Zanze
4. kolovoza 2020.
Novosti
A- A+

Da je pas čovjeku najbolji prijatelj dokazuje i ovaj kućni ljubimac koji svojoj 86-godišnjoj vlasnici u invalidskim kolicima svaki put pomiče tepihe kako bi mogla lakše ući u kuću. Malena kujica Lili ozbiljno je shvatila svoju ulogu njegovatelja i baki pomaže svaki put, a snimka ovog nevjerojatnog prizora osvojila je već srca diljem svijeta.

Psić baki pomiče tepihe (Snimak zaslona/Twitter)

Malena kujica Lili nikada nije iznevjerila svoju 86-godišnju vlasnicu koja se kreće u invalidskim kolicima. Iako se po kući dobro snalazi, njezin psić odlučio joj je maksimalno olakšati kretanje. Tako svaki put pomiče tepihe kako bi baka lakše prošla.

Nevjerojatan prizor snimila je unuka Ana Clara Simoes koja često dolazi pomoći baki. Kada je shvatila da je pas preuzeo ulogu njegovatelja ostala je potpuno iznenađena. Naime, čim ugleda baku na vratima, Lili brzo i spretno zubima počinje odvlačiti malene tepihe kako kolica ne bi zapela za njih.

“Sama je to naučila raditi. U početku sam mislila da se radi o slučajnosti, ali onda sam shvatila da Lili to čini samo kada baka ulazi u kuću. To je čin ljubavi i brige”, rekla je Simoes.

Da bi stvar bila bolja, baka ima i drugog psića koji je slijedeći Lilin primjer počeo činiti isto.

Popularno
Copy link
Powered by Social Snap