Neda Ukraden u osmom desetljeću: ‘Zabranila bih tu mirovinu, ne znam što će to ljudima’

Luka Kalac
24. studenoga 2023.
Novosti
A- A+

Da je stav jedna od važnijih stvari u životu, dobro zna hrvatska pjevačica Neda Ukraden koja u osmom desetljeću živi svoje najbolje godine. Ne samo da je ponosna na svoje unuke, već i na svoj izgled što se može vidjeti po objavama na njezinim društvenim mrežama. U svojoj 74. godini života i dalje vrijedno radi pa joj odlazak u mirovinu ne pada napamet. Štoviše, izjavila je bi kako bi ona mirovinu zabranila.

Neda Ukraden

Neda Ukraden | Foto: Screenshot Instagram / Neda Ukraden

Hrvatska pjevačica Neda Ukraden u emisiji IN Magazin progovorila je o vlastitoj glazbenoj karijeri te se osvrnula i na svoj vitalan izgled zbog kojeg joj još uvijek gode komplimenti. Inače se voli pohvaliti svojom linijom u kupaćem kostimu koje nerijetko objavljuje na društvenim mrežama, stoga ne čudi da joj je on, uz unuke, najveći ponos u životu. Ipak, otkrila je i što misli o odlasku u mirovinu.

Smatra se najseksi bakom

Naravno da joj je estradni posao užitak i u sedamdesetima jer, kako ističe, rođena je pod zvijezdom koja pršti od energije. Izgleda kako je to jedan do razloga zbog kojeg se ne može poistovjetiti sa svojom generacijom.

– Ženi nikad nije dosta komplimenata, a što se tiče tih desetljeća, ja ti ovako prijateljski savjetujem, nemoj to nikad više spomenuti. Znaš što, ja sam u najboljim godinama. Star si onoliko koliko se osjećaš, koliko imaš energije, vitalnosti, ljubavi, zdravlja, života. Ja sam rođena pod takvom zvijezdom koja pršti sva od energije, rekla je za showbuzz.dnevnik.hr 73- godišnja pjevačica rodom iz Imotskog.

Samouvjerena pjevačica je ponosna na svoj izgled jer, kako kaže, smatra se najseksi bakom. Sa seksepilom se rađa i ne može ga donijeti kupovina haljine, izjavila je i u nastavku pa otkrila kako je zovu vlastiti unuci.

– Isto me zovu baba, kao i ja svoju baku. Ne dam nego tako! Znaš zašto? Zato što hoću da razbijem predrasude da je baba ružna riječ. Ja mislim da je to najljepša riječ koju dijete prvo izgovori. Ja sam sretna. Prvo sam sretna da imam unuke. Mislim da je to jedno Božje davanje koje je nemjerljivo bilo kakvom drugom uspjehu ili lovi ili ne znam šta. Samo se trudim da im pokažem i dokažem da su mi prvo moja najveća radost i bogatstvo, ali također da je baka ta koja će ih podržati i nagraditi koliko god mogu i poduprijeti, ali da moraju biti odgojeni, vrijedni i zahvalni. Baka će uvijek biti tu za njih. Ali baba riba! Da slučajno ne bude zabune, našalila se pjevačica.

Neda Ukraden očarala svoje obožavatelje fotografijom s mora: 'Za vas su godine samo broj'

Da se nju pita, ukinula bi mirovinu

Za razliku od brojnih baka koje su u najvećem broju umirovljenice, Neda Ukraden želi biti iznimka i raditi dokle god to bude mogla.

– Ma kakva mirovina, ja bih to ukinula. Ja bih zabranila tu mirovinu. Ja ne znam šta će ljudi u mirovini, ajde? Ma šta ćeš kući da gledaš ove crne ratove, ovaj jad i sve, poručila pjevačica svojim vršnjacima, piše dnevnik.hr.

Podsjećamo kako je u siječnju ove godine otkrila nepoznate detalje iz svog privatnog života, a o tome možete pročitati ovdje.

Popularno
Copy link
Powered by Social Snap