Ne znate gdje za vikend s unucima? Posjetite Ogulinski festival bajke koji sprema niz događanja

Ana Kanazir
8. lipnja 2023.
Novosti
A- A+

Ogulinski festival bajke se ovoga vikenda održava 18. puta po redu, a osim u lipnju, ista se manifestacija održava i u rujnu. Sve počinje već u petak, a poznat je i detaljan program po satima. Tako će djeca, ali i odrasli uživati u raznim bajkama, a bit će i kazališnih predstava, radionica i druge zabave.

Ogulinski festival bajke

Ogulinski festival bajke | Foto: Facebook, Ogulinski festival bajke

Ogulinski festival bajke se održava od 9. do 11. lipnja u samom centru Ogulina, a ovo je idealan razlog za izlet s unucima. U slučaju kiše, organizatori su najavili održavanje manifestacije u zatvorenom prostoru.

Na ovoj manifestaciji će djeca, ali i odrasli moći slušati bajke kao što su: ‘Regoč’, ‘Đulina vrta’, ‘Neva Nevičica’, ‘Stribor’, ‘Potjeh’ i ‘Jagor’. Osim toga, bit će organizirane i kreativne radionice kao što je oslikavanje lica u motivima likova iz bajki, a svi će moći sudjelovati i na drugim edukativnim radionicama.

Diljem grada će se moći vidjeti razni performansi, izložbe ptica, a posjetitelji će se imati priliku voziti vlakićem Bubi. Ulaz na festival je besplatan za sve, a postoji i posebno organizirani prijevoz Karlekom – vlakom iz Zagreba, s Glavnog kolodvora u Zagrebu.

Cijeli program možete vidjeti na stranicama Ogulinskog festivala bajke.

Popularno
Copy link
Powered by Social Snap