Najpopularniji pjevač za kojeg nikad niste čuli odlazi u mirovinu sa samo 28 godina

Josip Mihaljević
29. kolovoza 2019.
Novosti
A- A+

Ed Sheeran popularni je glazbenik koji se proslavio svojim baladama u zadnjih deset godina. Posljednje dvije godine proveo je na ogromnoj turneji, a sada je težak oko 176 milijuna eura. Na posljednjem koncertu u turneji kazao je kako mu je ovo možda posljednji koncert koji će održati, a u mirovinu odlazi kako bi uživao u obiteljskom životu.

ed sheeran

Foto: Ed Sheeran | Youtube screenshot

Naglo je postao popularan 2011. godine, a ovih dana je već zrel za mirovinu. Popularni britanski glazbenik Ed Sheeran koji se proslavio hit baladama ima samo 28 godina, a posljednje dvije je proveo na turneji.

Procjenjuje se da je zaradio oko 176 milijuna eura, a u mirovinu odlazi kako bi se posvetio obiteljskom životu.

U ponedjeljak je održao posljednji koncert u Ipswichu od ukupno 260 na turneji i fanovima otkrio kako je ovo možda njegov posljednji nastup ikada.

“Kao što znate, na turneji sam preko dvije godine i ovo je zadnji dan čitave stvari. Ovo je i sretan i tužan trenutak, sve vas volim”, kazao je fanovima.

U turneji je srušio dva važna rekorda: svirao je pred čak 9 milijuna ljudi i zaradio najviše u jednoj turneji bilo kojeg glazbenika.

Ed se potajno prošle godine oženio s djevojkom s kojom je još od srednje škole, a u mirovinu odlazi kako bi se posvetio stvaranju obitelji.

Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap