Na ‘Brak na prvu’ odlučilo se i dvoje umirovljenika, baka Gordana i Milan

Jasmina Grgurić
9. ožujka 2020.
Novosti
A- A+

Gledatelji će na RTL televiziji od 16. ožujka imati prilike pratiti još jedan posve novi šou “Brak na prvu”. Šest parova svoju će vezu početi brakom te se upoznati na samom obredu vjenčanja. Među njima je i dvoje umirovljenika, 62-godišnja Gordana Gašparić i 64-godišnji Milan Tokić.

Umirovljenici u “Braku na prvu”, Milan i Gordana (Snimak zaslona/RTL)

Veza koja između dva para ne završava, nego počinje uplovljavanjem u bračnu luku? Upravo to je koncept nove emisije koju ćemo od 16. ožujka moći gledati na RTL televiziji. Do susreta ispred matičara, ovih šest parova nije se ni upoznalo. Šou “Brak na prvu” pratit će što se događa nakon što dvoje potpunih stranaca izreče sudbonosno “da” do odlaska na medeni mjesec pa do povratka u stvarnost gdje će se tek doista imati priliku upoznati.

Parove su spojili stručnjaci temeljem pomnih analiza, a među njima je i dvoje umirovljenika, 62-godišnja Gordana Gašparić i 64-godišnji Milan Tokić. Hoće li oni u braku završiti skupa, nije još poznato, no za pretpostaviti je da hoće, s obzirom da si odgovaraju po godinama, dok su ostali kandidati puno mlađi.

I dalje čeka svog princa na bijelom konju

Baka Gordana Gašparić već je bila u braku, ali nije uspjelo. Svoga princa na bijelom konju stoga i dalje čeka, vjerujući kako za pravu ljubav nikada nije kasno.

Upoznali se preko Facebooka: Umirovljenici Marija i Josip pronašli ljubav

“Gordana je razvedena umirovljenica iz Zagreba, majka dvoje djece i baka jednog unuka. Vesela je i društvena osoba koja se rado druži s prijateljima i obitelji. U partneru traži oslonac, pravog džentlmena koji će je oboriti s nogu svojom pristojnošću i vedrinom. Obožava plesati pa se nada da će njezin budući suprug biti dobar na plesnom podiju. No voli i putovati pa jedva čeka pronaći partnera koji će je na putovanjima držati za ruku. Ne voli ljubomoru i svađe te želi osobu koja je razumije i s kojom može iskreno razgovarati do dugo u noć” – prdstavio je jednu od kandidatkinja jučer RTL.

Najstariji kandidat nikada nije bio u braku

Milana Tokića RTL predstavlja kao najstarijeg kandidata “Braka na prvu” i pravog džentlmena. No, još nije pronašao ljubav i nikada nije bio u braku te smatra kako je sada pravo vrijeme da upozna osobu s kojom može ispijati jutarnju kavu uz poljupce.

“Milan je ratni umirovljenik, sudjelovao je u Domovinskom ratu, gdje je bio ranjen. Bez obzira na teške dane koji su iza njega, Milan se nikada ne vraća u prošlost, već uvijek s osmijehom na licu gleda u budućnost. Iako je trenutno član jedne zagrebačke udruge samaca, njegov je život bio vrlo zanimljiv i ispunjen. Radio je i putovao po cijeloj Europi kao građevinski radnik, a dvije je godine čak i živio u Iraku!” – piše RTL.

 

Na ‘Brak na prvu’ odlučilo se i dvoje umirovljenika, baka Gordana i Milan
Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap