Muškarac (70) došao prijatelju na ručak pa se ugušio hranom

Jasmina Grgurić Zanze
25. travnja 2022.
Novosti
A- A+

Strašna tragedija dogodila se na području Vrbovca kada je 70-godišnjak došao prijatelju na ručak. Tijekom objeda, dok su konzumirali hranu i alkoholna pića, stariji muškarac se počeo gušiti te je preminuo za stolom.

hrana stariji

Ilustracija: Pixabay

Muškarac u dobi od 70 godina ugušio se za vrijeme ručka kod prijatelja jučer, u nedjelju oko 12.30 sati u mjestu Bolč nedaleko od Vrbovca.

– Dvojica muškaraca starosti 70 i 59 godina u kući su zajedno konzumirali alkoholna pića i hranu. U jednom trenutku 70-godišnjak se počeo gušiti uslijed konzumiranja hrane, nakon čega je pao na pod. Liječnička pomoć pružena mu je na mjestu događaja, međutim muškarac je preminuo, izvijestila je danas Policijska uprava zagrebačka.

Tijelo je prevezeno na Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku u Zagrebu.

– Čuli smo sirene i vidjeli Hitnu kako juri kroz selo prema Gornjem Borču. I nije dugo prošlo da se Hitna vraća nazad. Pokojni Boško, tako smo ga zvali, a kako se zapravo zove ne znamo, je navodno Ivici došao na čašicu druženja i na objed. Njih dvojca su se često družila. Čuli smo da se ugušio dok je jeo, a gazda kuće je kazao nakon svega da je, kad mu je došao u posjet, bio već vrlo žut u licu. Malo je reći da smo šokirani Boškovom smrću. On je, inače, iz susjednoj sela i socijalni slučaj, a Ivici koji je živio sam, je prijalo njegovo društvo pa mu je dolazio na biciklu redovito u posjet – rekao je za Jutarnji list mještanin Bolča.

Muškarac (70) došao prijatelju na ručak pa se ugušio hranom
Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap