Motiv ubojstva u Rijeci: Brnada mislio da mu je siromašna umirovljenica ukrala novčanik?

Josip Mihaljević
10. veljače 2022.
Novosti
A- A+

Ubojica iz Rijeke Roman Brnada ispitan je u Državnom odvjetništvu i predao je zahtjev za liječenjem u zatvorskoj bolnici. Tereti ga se za ubojstvo 67-godišnje umirovljenice Darinke Krivec, a nazire se i motiv groznog slučaja.

roman brnada

Foto: Roman Brnada | Youtube screenshot

Polako se otkrivaju motivi brutalnog ubojstva u riječkom kafiću, gdje je glavni osumnjičeni Roman Brnada (36) rukama i nogama ubio 67-godišnju Darinku Krivec. Siromašna

roman brnada
Muškarac (36) u Rijeci ubio 67-godišnju umirovljenicu u kafiću

umirovljenica porijeklom je iz Slavonije, ali posljednjih godina kao podstanarka živi u Rijeci i koristila je usluge pučke kuhinje. S Brnadom se poznavala tek par tjedana, a Index.hr saznaje koji bi mogao biti motiv stravičnog ubojstva.

Neposredno prije zločina Brnada i umirovljenica pili su piće u kafiću, ali problem je nastao kada je trebalo platiti račun. Svjedoci su za Index ispričali kako Brnada kod sebe nije mogao pronaći novčanik i da se nakon toga njegovo ponašanje promijenilo. Verbalno je napao umirovljenicu s optužbama da mu je ukrala novac i nakon toga je nasrnuo na nju, odvukao ju iza šanka i divljački počeo skakati po glavi.

Index također doznaje da je novčanik nakon ubojstva pronađen na podu kafića.

Motiv ubojstva u Rijeci: Brnada mislio da mu je siromašna umirovljenica ukrala novčanik?
Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap