Mlada djevojka ispričala prekrasno iskustvo s umirovljenikom na relaciji busom Split-Zagreb

mirovina.hr
26. lipnja 2018.
Novosti
A- A+

Prekrasnu priču i iskustvo s umirovljenikom ispričala je mlada djevojka i urednica u RTL produkciji Ivana Kapetanović na svojem Facebooku. Putovala je busom od Splita do Zagreba, a od Šibenika dobila je zanimljivog suputnika koji ju je očarao svojim ponašanjem i znanjem. Ovo je samo još jedna u nizu priča s kojom se ruše predrasude o umirovljenicima, a takvih nam treba čim više. Njezin status prenosimo u cijelosti uz dozvolu.

Čovik pored mene sidi u busu i ima izmedju 75 i 80 g. (još nisan skupila muda da ga pitan koliko ima točno:)). Cilin puten se dopisuje na fejsu s ljudima, na hrvatskom. Zanemarit ćemo sad da san nepristojno pročitala poruke, jbga, želin reć da je čovik jako pismen, pismeniji od većine, i onih koji bi tribali bit pismeni. Još i lipo piše. koristi i smajiliće.

Onda gugla sve i svašta, sve neke kul stvari. Na pametnom mobitelu se snalazi ko bilo ko od 20-30 godina. Onda čita novine, rješava križaljke i ide na neke aplikacije za koje ni ne znan šta su.

Sad upravo ima video call s nekom curom, možda unukom, na savršenom engleskom. valjda je živija il živi negdi vani.. pričaju o europi i demografiji, vladi, poslovnom menadžmentu, raznim poslovima u EU, politici, programu na televiziji, indie umjetnosti, putovanjima, kvaliteti života. Čini se da čovik na toj nekoj skali kvalitete života ima jebeno kvalitetan zivot. pretpostavljan da bi, da mu neko da da zaokruži od 1 do 10 upitnik o njegovoj kvaliteti života, zaokružija 9.

Kad smo izašli na pauzu (čak nije macola bila) čovik se rasteza i napravija neke vježbice isprid busa. Inače izgleda sasvim lipo, pristojno… Baš san ugodno iznenađena s ovakvin starijin ljudima. Najvažnije od svega je da mi stvarno pari sritan i zadovoljan. I to je tako lipo. iiii… još uvik priča s ovom na video call. Sad su već na analizi Amerike. Vraćan sluše u uši. kolone na autocesti do Zga nekad predugo traju.

https://www.facebook.com/ivana.kapetanovic.9/posts/10213840100569024

Popularno
Copy link
Powered by Social Snap