Mirovina.hr – Facebook grupa portala za komunikaciju s čitateljima

Jelena Ratko
25. siječnja 2018.
Novosti
A- A+

Facebook grupa Mirovina.hr zamišljena je kao mjesto za razmjenu ideja i stavova čitatelja portala mirovina.hr s drugim umirovljenicima, kao i s novinarima redakcije portala. Pridružite nam se na linku ovdje.

Foto: screenshot Facebook.com

Podijelite svoje iskustvo u grupi Mirovina.hr – bilo da se radi o umirovljeničkim domovima, dosmrtnom uzdržavanju, ukidanju prava na mirovinu, diskriminaciji i zlostavljanju, tramvajskom prijevozu, Vašim unucima ili samo dobrom vicu! Što Vas zanima? Što biste htjeli znati, a što promijeniti? Jeste li doživjeli nešto u svom gradu što želite ispričati drugima? Imate li staru fotografiju koju biste htjeli pokazati vršnjacima? Imate li savjet? Ideju? Pritužbu? Tu smo i čitamo sve što napišete.

Starost nije radost – svjesni smo izazova s kojima ljudi u starijoj dobi bivaju suočeni. Niske mirovine, zdravstveni problemi i sveprisutna diskriminacija ove dobne skupine samo su neki od njih. Portal mirovina.hr postoji kako bi osvijestio javnost o stvarnim problemima umirovljenika te pomogao ovoj dobnoj skupini u ostvarenju prava i informirao ih o svemu što ih zanima. U Hrvatskoj je preko milijun umirovljenika koji su sve prisutniji na internetu, a naša želja je da mirovina.hr postane njihov digitalni glas.

Omogućujemo Vam da podijelite svoje iskustvo s drugima, trudimo se prenijeti Vaše stavove i mišljenja. Donosimo “Priče” o umirovljenicima, svakodnevne “Novosti”, zabavne sadržaje, kao i one edukativne u rubrici “Zdravlje”. Podijelite s nama i sadržaj za rubriku “Foto dana” – sigurno negdje imate fotografije iz mladosti koje želite podijeliti s nekime i čuti komentare! Pomozite nam svojim iskustvom i znanjem – volje i energije nam ne nedostaje, mladi smo!

Pridružite se u grupu mirovina.hr

Popularno
Copy link
Powered by Social Snap