Ministrica Žalac automobilom u Vinkovcima naletjela na 10-godišnju djevojčicu

Josip Mihaljević
9. ožujka 2019.
Novosti
A- A+

Ministrica regionalnog razvoja i fondova Europske unije Gabrijela Žalac jutros je u Vinkovcima automobilom naletjela na 10-godišnju djevojčicu. Djevojčica, za koju tvrde da je na cestu istrčala iz grmlja izvan obilježenog pješačkog prijelaza, zadobila je teže tjelesne ozljede.

gabrijela žalac

Foto: Ministrica Gabrijela Žalac | Youtube screenshot

Pred vozilo kojim je upravljala ministrica Gabrijela Žalac, ujutro oko 10 sati, istrčala je 10-godišnja djevojčica i pritom dobila teže tjelesne ozljede, piše hr.n1info.com. Novo priopćenje policije možete pročitati u tekstu ovdje.

“Zadobila je teže tjelesne ozljede: prijelom distalnog dijela desne potkoljenice, prijelom obje kosti i lisne i goljenične. Nastavan liječenja operativno u KBC-u Osijek, nije životno ugrožena”, potrvrdio je dr. Goran Lasić za N1 televiziju.

Ministrica Žalac se o slučaju još nije oglasila, iako je iz njenog Ministarstva pristiglo priopćenje:

“Danas u Vinkovcima, oko 10 sati, u ulici Ćirila i Metoda, pred vozilo kojim je upravljala Gabrijela Žalac, van obilježenog pješačkog prijelaza istrčalo je 10-godišnje dijete. Dijete je žurno kolima hitne pomoći prevezeno u vinkovačku bolnicu gdje je konstatiran prijelom potkoljenice. Obzirom na šok za obje obitelji, oglašavamo se pisanim putem. Detaljnije o cijelom slučaju očitovat će se nadležne službe. U popodnevnim satima gospođa Žalac posjetit će ozlijeđeno dijete”, tvrde iz Ministarstva regionalno razvoja i fondova EU.

Djevojčici je pružena hitna medicinska pomoć, a u poslijepodnevnim satima će morati na operaciju potkoljenice.

Čitatelj 24sata.hr i svjedok s lica mjesta je ministricu vidio kako u suzama daje iskaz policiji:

“Prolazio sam ulicom i vidio ministricu okruženu policijom, tamo je bio i njen suprug. Kako sam saznao, udarila je djevojčicu koja je tamo prelazila cestu. Ušla je uplakana u policijski kombi, i unutra je plakala dok je davala iskaz”, tvrdi čitatelj lista 24sata.

Nove informacije o ovom slučaju pročitajte u tekstu ovdje.

Popularno
Copy link
Powered by Social Snap