Ministar rada igrao nogomet na humanitarnom turniru pa završio sa slomljenom rukom

Josip Mihaljević
24. kolovoza 2021.
Novosti
A- A+

Ministar rada i mirovinskog sustava Josip Aladrović idućih će nekoliko dana provesti u gipsu, nakon što je slomio lakat na humanitarnom nogometnoj utakmici dužnosnika i nogometnih legendi.

aladrović

Foto: Facebook

Ministar rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike Josip Aladrović slomio je ruku na humanitarnoj utakmici dužnosnika i nogometnih legendi u Splitu, objavio je na svom Facebook profilu. O bolovanju ne pomišlja, ali je svoje pratitelje pitao za savjete kako ruku u gipsu “ugurati” u odijelo:

“Ovako je krenulo, a ovako završilo. U petak sam u Splitu sudjelovao na humanitarnoj utakmici dužnosnika i nogometnih legendi, a jedan malo oštriji duel završio je padom. Nažalost, pregled kod liječnika pokazao je da sam slomio lakat i idućih nekoliko tjedana provest ću u gipsu. Nastavljam normalno s poslom i svim aktivnostima ministra, jedino što moram smisliti je kako odjenuti odijelo i košulju s gipsom na ruci – ako imate neki konstruktivan prijedlog slobodno ga ostavite u komentaru”, napisao je ministar na svojoj Facebook stranici.

Popularno
Copy link
Powered by Social Snap