Milanović o Hreljinom potezu: “Takve stvari izluđuju javnost, to je posao za USKOK”

Josip Mihaljević
23. lipnja 2021.
Novosti
A- A+

Dobar dio umirovljenika nije najbolje prihvatio odluku Silvana Hrelje da sklopi dogovor s vladajućom većinom kako bi ubrzao i osigurao boljitak za siromašnu umirovljeničku populaciju. Predsjednik Republike Zoran Milanović kaže da je to posao za USKOK.

milanovic

Foto: Zoran Milanović | Youtube screenshot

I Predsjednik Republike Zoran Milanović komentirao je prelazak Silvana Hrelje na stranu vladajuće koalicije. Ovoga tjedna u Saboru se raspravlja o Milanovićevom prijedlogu odluke o izboru nove predsjednice Vrhovnog suda, a njegova kandidatkinja Zlata Đurđević već je mjesecima povod za svađu Pantovčaka i Banskih dvora.

Rasprava o Zlati Đurđević u Saboru će se održati sutra u četvrtak, a već u petak bi trebalo biti i službeno glasanje.

U tom kontekstu Zoran Milanović komentirao je “podebljavanje” saborske većine za Večernji list.

Peđa Grbin o Hrelji: "Umjesto žetončića sada imamo hreljtončiće"

“Hrelja je ne prvi puta ušao na listi opozicije i to vrlo vokalne opozicije. Sada je odjednom prešao Plenkoviću. To je puno gore od ovog što se događa u pravosuđu. To našu javnost, ne na razini poruke, nego na razini grča i bijesa naprosto izluđuje. Baš tako, izluđuje. To je znak da nema nikakvih pravila. Za mene, to je posao za USKOK istog trena.

Pitam se što je i zašto je u zatvoru godinu dana proveo Željko Sabo”, kazao je Milanović.

Na pitanje je li Hrelja ipak prešao na stranu vladajućih jer će se izboriti za umirovljenike, Milanović kaže da je prešao na stranu vladajući kao “rimski car Konstantin na kršćanstvo”.

 

Milanović o Hreljinom potezu: “Takve stvari izluđuju javnost, to je posao za USKOK”
Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap