Milanka Opačić u izmijenjenu imovinsku karticu unijela ono što dosad nije ni jedan dužnosnik

Josip Mihaljević
28. veljače 2020.
Novosti
A- A+

Prije desetak dana novinari su otkrili da je saborska zastupnica Milanka Opačić u imovinskoj kartici navela potpuno nerealnu cijenu obiteljske kuće. Dogodilo se ono što se često događa političarima, “ispala je nula”, a u izmijenjenoj kartici Opačić je dodala ono što nije palo na pamet ni jednom dužnosniku prije nje.

milanka opacic

Foto: Milanka Opačić | Youtube screenshot

Mediji su prije desetak dana otkrili nepravilnost u imovinskoj kartici saborske zastupnice Milanke Opačić, u njoj je bila navedena potpuno nerealna cijena obiteljske kuće, piše slobodnadalmacija.hr. Bivšoj SDP-ovoj potpredsjednici Vlade i sadašnjoj članici Bandićeve Stranke rada i solidarnosti pri ispunjavanju imovinske kartice dogodilo se ono što se često događa hrvatskim političarima – “ispala joj je nula”.

Opačić je nedavno predala i ažuriranu imovinsku karticu prema kojoj kuća u Dubravi više ne vrijedi 200.000 kuna, nego dva milijuna i 220 tisuća kuna. Dodala je i okućnicu pa se površina nekretnine popela sa 134 na 638 kvadrata.

Osim ispravaka nepravilnosti oko kuće, Opačić je u imovinsku karticu ubacila ono što do sada niti jedan dužnosnik nije prijavljivao. Tako u novoj imovinskoj kartici stoji da je vlasnica dva psa – udomljenog labradora starog 2,5 godine i kujice pasmine cavalier king charles stare devet godina, koju je platila tisuću eura.

A kod napomena je dodala da ima i granitni nadgrobni spomenik koji je plaćen 14 tisuća kuna.

 

Popularno
Copy link
Powered by Social Snap