Međimurski umirovljenici proslavili 50 i 60 godina braka

Jasmina Grgurić
21. lipnja 2019.
Novosti
A- A+

Sada već tradicionalna fešta okupila je još jednom dugovječne parove sa 50 i 60 godina braka u Gornjoj Dubravi u kavani “K Jeleni”. Prilika je to bila da pjesmom i plesom odaju počast najljepšoj stvari na svijetu – ljubavi – čiji su test i te kako položili.

Foto: Međimurska županija

„Kaže se da čovjek u životu treba imati tri stvari, a to su zdravlje, sreća i pamet. Zdravlje imate jer smo danas svi zajedno ovdje, sreću imate jer ste upoznali svoje životne partnere s kojima dijelite 50 ili 60 godina bračne zajednice, a pamet i mudrost predstavljate jer uspješno plovite najvažnijim brodom, a to je život i čestitam Vam svima na tome” – riječi su kojima je predsjednica Matice umirovljenika Međimurske županije, Nada Lovrec čestitala parovima.

Na velikim jubilejima čestitao im je i međimurski župan Matija Posavec te im uručio ruže.

“Dokaz je to snage vaše ljubavi koja traje i odupire se vremenu jer godine nas ne štite od ljubavi, međutim ljubav nas štiti od starosti. To je, vjerojatno, jedina stvar koju na ovom svijetu ne treba objašnjavati niti joj tražiti razlog. Čestitam Vam svima od srca, a ova ruža je simbol da sve u životu trebamo njegovati, zalijevati, čuvati i tada će ono biti simbol poštovanja i ljubavi što upravo danas slavimo ovdje” – poručio je umirovljenicima župan.

Kako je izgledalo na proslavi 50 i 60 godina braka možete pogledati na stranicama Međimurske županije.

 

Međimurski umirovljenici proslavili 50 i 60 godina braka
Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap