Martha Stewart je najstariji model u kupaćem kostimu na naslovnici jednog časopisa

Ana Kanazir
20. svibnja 2023.
Novosti
A- A+

Martha Stewart je poduzetnica, blogerica, spisateljica i poznata televizijska ličnost koja sa svijetom dijeli svoje savjete i recepte, a sada je postala najstariji model u kupaćem kostimu ikada objavljen na naslovnici časopisa Sports Illustrated Swimsuits.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Martha Stewart (@marthastewart48)

Slavna Amerikanka ima 81 godinu, ali ne odustaje od svojeg načina života. Kako bi pokazala da su godine samo broj, fotografirala se u deset različitih kupaćih kostima u Dominikanskoj Republici.

Ova 81-godišnjakinja ne miruje ni u starijim danima. Pojavljuje se na televiziji, ima svoj blog, dijeli savjete, model je, a vlasnica je i restorana. Novi pothvat u njezinoj karijeri bilo je fotografiranje za časopis. Objasnila je zašto se odlučila za ovo.

– Uobičajeno, motivira me novac, no ovaj put motiv je bila želja pokazati da žena mojih godina još može biti lijepa, dobro se osjećati i biti dobro, objasnila je Martha Stewart.

Dodala je i kako ne razmišlja često o svojim godinama, ali kako je uzbuđena zbog ove suradnje.

– Nadam se da će vas ova naslovnica inspirirati da se izazovete i isprobate nove stvari, bez obzira na to koliko imate godina, rekla je Martha za The Washington Post.
Ovo je samo još jedan dokaz da su godine samo broj, ali i da uvijek možete napraviti sve što želite.

Copy link
Powered by Social Snap