Magdalena (85) prodaje na sajmu knjiga na Dolcu kako bi zaradila za tisak vlastite zbirke poezije

Matej Markovinović
11. lipnja 2022.
Novosti
A- A+

Magdalena Kolar Đudajek (85), prodaje stvari na Zagorkinom sajmu knjiga, stripova i nosača zvukova na Dolcu, kako bi uspjela zaraditi za tisak vlastite zbirke poezije. Njena se priča proširila društvenim mrežama, a jedan ju je popularni tiktoker čak i posjetio, ne bi li potaknuo ljude da kupe koju stvar od Magdalene, kako bi zaradila potrebnih 5.000 kuna.

Screenshot: Facebook/1postozagrad

Magdalena Kolar Đudajek, 85-godišnja je umirovljenica koja gaji veliku ljubav prema pisanju poezije. Kako bi zaradila za tisak vlastite zbirke pjesama, Magdalena prodaje stvari na sajmu knjiga na Zagorkinom sajmu knjiga, stripova i nosača zvukova na Dolcu.

Priča ove simpatične umirovljenice proširila se društvenim mrežama zahvaljujući Facebook stranici 1postozagrad, a nedugo nakon toga, posjetio ju je i poznati tiktoker mata_dalmata, koji je saznao da je Magdaleni za ostvarenje svog cilja potrebno 5.000 kuna.

@mata_dalmata♬ original sound – mata_dalmata

Magdalena je, naime, u svom životu objavila već sedam zbirki poezija, ali inspiracije za nove pjesme joj očito ne nedostaje. Svi koji žele podržati ovu simpatičnu umirovljenicu i omogućiti joj da zaradi za tisak još jedne zbirke poezije, mogu to učiniti dolaskom na sajam na Dolcu svakog četvrtka od 18 do 21 sat.

Popularno
Copy link
Powered by Social Snap