Luda 70-godišnja baka: Ukrala unuci maturalnu haljinu, otišla u Las Vegas i vjenčala se u njoj

Josip Mihaljević
14. svibnja 2018.
Novosti
A- A+

Tori, 20-godišnjakinja iz Texasa, ponosno je na društvenim mrežama podijelila fotografije njene bake Penny s vjenčanja u Las Vegasu. Baka je, pak, od svoje unuke “posudila” haljinu i pobjegla s njom u Las Vegas kako bi se ekspresno vjenčala za momka kojeg je upoznala na internetu.

Foto: Twitter

“Ova žena je doslovno moja najbolja prijateljica”, opisala je Tori svoju baku te dodaje kako je iznimno ponosna na nju.

Fotografije je objavila na društvenoj mreži Twitter gdje je podijelila ovu slatku ljubavnu priču o tome kako je njena baka pronašla ljubav u 70. godini života.

“Moja baka je pobjegla u Vegas s tipom kojeg je upoznala preko interneta, uvijek sam je zadirkivala oko toga da će oni prohodati. I onda se oženila za njega u mojoj haljini”, napisala je Tori.

U svoju objavu dodala je dvije fotografije njene bake kojoj maturalna haljina, priznat ćemo, nimalo loše ne stoji.

Baka je, s druge strane, otkrila detalje oko njenog novog muža Richarda: “Nisam htjela muža. Nisam htjela dečka. Samo sam htjela društvo, nekog da gleda filmove sa mnom i nekog s kim mogu jesti. Nisam htjela stvarnu vezu.”

Par se upoznao na internetu, na stranici za spajanje ljudi Match.com. Prvotno su krenuli ići u crkvu skupa, zatim na romantične spojeve. Nakon nekog vremena, odlučili su se na zajednički život.

Glavni razlog zašto su se odlučili oženiti je taj što se Richard jako dobro slagao s unukom Tori, koju je u konačnici zatražio za dopuštenje smije li oženiti njenu baku.

Baka je svoj potez sa “posuđivanjem” haljine ovako objasnila svojoj unuci: “Nosila sam ovu haljinu, jer da nije bilo tebe, ja ne bi bila tu. Ne bih bila u Texasu. Ne bih upoznala Richarda. Ne bih napravila pola stvari u svom životu da nema tebe.”

unuka i baka

Foto: unuka Tori s bakom, najbolje prijateljice

 

Popularno
Copy link
Powered by Social Snap