Lovren nogometnu pauzu iskoristio za posjet baki, ona ga dočekala s omiljenom slasticom

Jasmina Grgurić
23. svibnja 2021.
Novosti
A- A+

Hrvatski reprezentativac Dejan Lovren proslavio je titulu prvaka Rusije sa Zenitom, nakon čega je otišao na zasluženi odmor prije početka priprema za Europsko prvenstvo. Nogometnu pauzu iskoristio je za posjet voljenoj baki Ivanki koja ga je dočekala s njegovom omiljenom slasticom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dejan Lovren (@dejanlovren06)

Nogometni predah nakon osvajanja titule prvaka Rusije sa Zenitom, a uoči priprema za Europsko prvenstvo, hrvatski reprezentativac Dejan Lovren iskoristio je i za posjet voljenoj baki Ivanki iz Kraljeve Sutjeske. Ona ga je dočekala s omiljenom slasticom, a nogometaš je susret ovjekovječio i objavio na svom Instagramu.

Lovren s bakom na Instagramu poslao moćnu poruku za one koji zanemaruju bake i djedove

Bake kao bake, kada prave kolače na sastojcima ne štede, pogotovo kada je riječ o šećeru. Unatoč današnjim zdravim varijantama, pogodnima za sportaše, one se radije drže prokušanih i kaloričnih receptura.

“Baka Ivanka napravila je svom unuku svoj “lagani kolač bez grama šećera”” – napisao je šaljivi komentar uz fotografiju s bakom u čijem društvu uživa na malenoj terasi uz kavu i deset.

Čitateljima je u oko upao i bakin prsluk s grbom Liverpoola, Dejanova bivšeg kluba koji ga se olako riješio prošlog ljeta. No, njemu očito ne smeta što ga baka i dalje nosi s ponosom na svog unuka.

“Provedite vrijeme s onima koje volite. Jednog dana ćete reći: “Volio bih da jesam” ili “drago mi je što jesam”. Moja baka” – poručio je Lovren prije dva ljeta uz fotografiju s bakom.

Lovren nogometnu pauzu iskoristio za posjet baki, ona ga dočekala s omiljenom slasticom
Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap