Lopov u udruzi umirovljenika ukrao novac za odlazak u toplice!

Jasmina Grgurić
23. ožujka 2021.
Novosti
A- A+

Nekoliko tisuća kuna umirovljenici su jedva skupili kako bi u petak s udrugom otputovali u toplice. No, netko je očito znao za taj novac pa ga ukrao, ne mareći kako će penzići u petak otići na planirano putovanje.

Predsjednik bjelovarske Matice umirovljenika, Josip Crnogaj (Foto: Bjelovar.live)

Bjelovarski umirovljenici doživjeli su šok. Netko im je ukrao novac koji su jedva skupili za toplice.

-Šokiran sam. Još uvijek ne mogu vjerovati da je netko to bio sposoban učiniti. Neugodno sam iznenađen ovim događajem – kazao je za Bjelovar.live Josip Crnogaj, predsjednik Matice umirovljenika Grada Bjelovara u koju se uvukao lopov.

spavanje
Krađa u domu za starije: Umirovljenike nakljukali tabletama pa im ukrali zlatni nakit

Još uvijek nepoznati lopov jučer je otuđio nekoliko tisuća kuna iz prostorija udruge u Mažuranićevoj ulici. Riječ je o novcu članova, skupljenom za odlazak u toplice. Na put su trebali ići u petak autobusom u Terme Jezerčica u Donjoj Stubici.

Čim je Crnogaj primijetio da je novac nestao, obavijestio je policiju. No, umirovljenici ne moraju brinuti za put dok policija traga za kradljivcem.

“Naši članovi se ne moraju brinuti. Odlazak u toplice ovog petka platit će naša udruga. Dosta ljudi dolazi u našu udrugu tako da mi je nemoguće sumnjati na nekog. Neka to istraži policija” – kazao je za Bjelovar.live Crnogaj.

Lopov u udruzi umirovljenika ukrao novac za odlazak u toplice!
Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap