Lijepa gesta Podravke: Susret ispred tvornice za 3.000 bivših radnika – umirovljenika

Jasmina Grgurić
6. listopada 2018.
Novosti
A- A+

Kada nakon 30 ili 40 godina napuste svoje radno mjesto i odu u mirovinu, ljudi se često odjednom počnu osjećati  neželjeno i zaboravljeno. Jučer potrebni radnik, a danas nepotreban umirovljenik. Međutim, ima i lijepih primjera brige o zaposlenicima i nakon što odu u mirovinu, a upravo takav stiže iz Podravke.

Nekadašnje zaposlenice i zaposlenici uživali su u ponovnom okupljanju Foto: Podravka

Na već tradicionalno druženje ispred tvornice u Koprivnici Podravka je pozvala sve umirovljenike koji su nekada radili kod njih, točnije njih 3.391 uz 250 zaposlenika s jubilarnih 30, 35 i 40 godina radnog staža.

“Grupa Podravka ima jake brandove, vrhunske proizvode, modernu tehnologiju, ove godine smo ostvarili povijesno dobre financijske rezultate i u svemu tome najvažniju ulogu imaju njezini zaposlenici, kako bivši tako i sadašnji. U svakom našem proizvodu, međusobnim odnosima, odnosima s našim partnerima i kooperantima nastojimo se voditi našim glavnim motom, a to je „Uvijek sa srcem“. Pored toga, s ponosom ističemo našu usmjerenost na kvalitetno upravljanje našim najznačajnijim kapitalom – našim zaposlenicima. Svojim sadašnjim zaposlenicima omogućavamo poticajno okruženje za učenje i napredovanje, timski rad i zajedništvo na svim razinama. Organizacijom ovakvih druženja i održavanjem kontinuiranih kontakata od srca želimo zahvaliti svima onima koji su kroz dugi radni vijek gradili i još uvijek grade sve uspješniju Podravku“  – istaknuo je Marin Pucar, predsjednik Uprave Podravke.

Riječ je o uistinu rijetkom primjeru ovakve pozitivne prakse za kojim bi se, makar to bilo dijelom u reklamne svrhe, mogli povesti i ostali.

Koliko to umirovljenicima znači najbolje svjedoči dobro raspoloženje i zabava sa susreta, a koliko ih se odazvalo druženju najbolje svjedoči ova milenijska fotografija.

Foto: Podravka

Također, Podravka za svoje umirovljenike izdvaja i novčanu potporu kao i prigodne poklone s paketima proizvoda.

Lijepa gesta Podravke: Susret ispred tvornice za 3.000 bivših radnika – umirovljenika
Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap