Leon Lučev umirovljenike uči kako se ogoliti pred grupom

Jasmina Grgurić Zanze
26. studenoga 2017.
Novosti
A- A+

Poznati glumac ljudima pomaže da pred publiku stanu bez straha, srama i nelagode, što je krajnji rezultat vježbi u sklopu njegove radionice “Artikulacija prisutnosti”.

Leon Lučev sa sisačkim umirovljenicima

Kako osjećaje i misli izložiti pred grupom ljudi poznati glumac Leon Lučev naučio je nedavno i sisačke umirovljenike. Naime, svoju radionicu „Artikulacija prisutnosti“, namijenjenu svima bez obzira na glumačko predzanje, ovoga puta održao je u sklopu Festivala „Željezara“ isključivo za korisnike Doma za starije i nemoćne osobe. Umirovljenici su tako vježbali neverbalno dijeliti emocije pred publikom, pri čemu im je Lučev pomago na površinu iznijeti ono s čime se inače teško suočavaju. Nakon različitih oblika ekspresije ostaje krajnji rezultat – stajanje pred skupinom bez straha, srama i nelagode.

“Najveća blagodat ove radionice spoznaja je da sve ono što se podiglo iz dubine smije biti, bez da to označimo kao dobro ili loše, kao i spremnost da sve to prihvatimo i da zagrlimo svoju ogoljenost. Svaka radionica je različita onoliko koliko je drugačija okupljena grupa, zato svaka pruža novo iskustvo, vodi nas na jedinstveno putovanje suočavanja s našom savršenošću koja je, zapravo, oduvijek tu u nama samima” – kaže Lučev.

Copy link
Powered by Social Snap