Kolinda posjetila Dom za starije, korisnici sretni: “Želim da nas vodi još jedan mandat”

Josip Mihaljević
17. prosinca 2019.
Novosti
A- A+

Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović jučer je u sklopu izborne kampanje boravila u Sisačko-moslavačkoj županiji. Posjetila je i Dom za starije i nemoćne u Sisku gdje su joj korisnici organizirali kraći glazbeni program.

Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović jučer je boravila u Sisačko-moslavačkoj županiji, piše N1. Posjetila je Petrinju, Kutinu i Popovaču, a obilazak je završila u Sisku gdje je posjetila i Dom za starije i nemoćne.

Korisnici doma su joj pripremili kraći glazbeni program, a predsjednica im se zahvalila uz poruku da se nada da će se

Umirovljenici o programu predsjednice: "Pravobranitelja uzmi sebi, a nama veće mirovine!"

vidjeti uskoro.

Sudeći po prilogu N1 televizije, korisnice doma su dobro prihvatile i ugostile predsjednicu glazbenim programom. Naravno, i predsjednica je zapjevala s umirovljenicima.

“Mogu reći da sam očekivala da će pjevati. Ne bi me smetalo. Ne mora uvijek o politici, može nekad biti veselo kao i mi ovdje u domu. Drago nam je da je došla, predsjednica je uvijek takva kakva je, jednostavna, nije uštogljena kako bi se reklo”, kazala je jedna umirovljenica.

A i drugima je dolazak predsjednice bio pun pogodak:

“O predsjednici mislim sve najbolje i želim da nas vodi još jedan mandat, da nas predstavlja za našu Hrvatsku i cijeli svijet. Od srca želim pobjedu, mislim da je idealna”, poželjela je druga korisnica doma.

 

Kolinda posjetila Dom za starije, korisnici sretni: “Želim da nas vodi još jedan mandat”
Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap