Kobno isplovljavanje: Ribara usmrtio grom na moru, drugi preživio!

Jasmina Grgurić
23. studenoga 2021.
Novosti
A- A+

Nevrijeme koje je jučer rano ujutro zahvatilo Srednju Dalmaciju bilo je kobno za umirovljenog ribara Tonija. Iako u mirovini, isplovio je kako bi pomogao prijatelju da podignu mrežu u uvali nedaleko od Šibenika, upravo kako bi kasnije izbjegli neveru. Nažalost, nisu stigli jer je u barku udario grom usmrtivši ribara, dok je drugi preživio.

Ilustracija: Pixabay

Zgrožen je ostao šibenski kraj, a pogotovo ribari kada su čuli vijest da je jučer rano ujutro grom usmrtio njihovog kolegu. Šibensko-kninska policija zaprimila je dojavu u pola sedam ujutro. Stigli su brzo do uvale Musarovica-Oštrica nedaleko od Grebaštice, gdje je u brodicu 62-godišnjaka udario grom.

janje
Dobri ljudi: Starijem muškarcu kojem je grom pobio stado ovaca donirali 50 mladih janjaca

On je, srećom, preživio, ali 61-godišnjem ribaru nije bilo spasa. Pokušao mu je pomoći preživjeli ribar, no uzaludno. Vlasnik brodice u stanju velikog stresa prevezen je u Opću bolnicu Šibenik na pregled gdje su liječnici ustanovili da je dobro.

Policija je obavila očevid, a o nesretnom događaju će Posebnim izvješćem biti obaviješteno Županijsko državno odvjetništvo iz Šibenika.

Od groma stradali poznati i cijenjeni ribar Toni u šibenskom kraju bio je umirovljenik. To je jutro pomagao prijatelju na maloj brodici kako bi u obližnjoj uvali prije nevremena izvukao bačene mreže. Nažalost, prekasno. Šokirani i tužni šibenski ribari ne pamte da im je ikada neki kolega stradao na ovaj način.

Kobno isplovljavanje: Ribara usmrtio grom na moru, drugi preživio!
Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap