Kićina crna žena postala je baka: Mirjana Antonović podijelila radosnu vijest iz Amerike

Milan Dalmacija
8. ožujka 2023.
Novosti
A- A+

Bivša manekenka kojoj je pokojni pjevač Krunoslav Kićo Slabinac posvetio pjesmu ‘Zbog jedne divne crne žene’, Mirjana Antonović, postala je baka. Njen sin Devin, liječnik koji živi u Sjedinjenim Američkim Državama dobio je kći Evu Madison.

Mirjana Antonović i Kićo

Mirjana Antonović i Kićo Slabinac | Foto: Facebook/Mirjana Antonović

Mirjana Antonović, bivša manekenka kojoj je pokojni pjevač Krunoslav Kićo Slabinac posvetio pjesmu “Zbog jedne divne crne žene”, postala je baka. Sretnu vijest objavila je prije koji dan na društvenim mrežama, obznanivši da je njen sin Devin dobio kći.

– Jedno divno iznenađenje za vas! Pogodite tko će biti tata? Devin i svi smo izvan sebe od sreće što je Devin dobio kći. A ja sam dobila i snahu i unuku. Beba se zove Eva Madison, a mama Jess, napisala je Antonović na Facebooku, podijelivši i nekoliko fotografija.

https://www.facebook.com/miroslava.pojuzina/posts/pfbid0NhsNdYpSF7RohGqi8eGNRu36Kzr4hWAUjgzdEFgWzq6xhcvEeubTJgaNwKtnmBADl?__cft__[0]=AZVLQxLQ2pyKNMri7omCIl6N2ugRW2pJCqy4QKNBddZgzDpcACJcSAZkPdf62Rat18HgXt4i8wX05EPEqiX-0FrV7a2tveE7TsPFVy-qMsj7B8uEyXGNXQzCu7O7sx8UPuU&__tn__=%2CO%2CP-R

Ona je, osim toga što je bila Kićina neprežaljena ljubav, javnosti poznata i po obiteljskoj drami koja se već nekoliko godina vuče po sudovima u Srbiji. Naime, poznati pjevač Miroslav Ilić nije htio priznati da je Devin njegov sin. Stoga je sin, inače liječnik u SAD-u, odlučio tužiti Ilića. Iako je sud utvrdio kako je Ilić Devinov biološki otac, žalbe su odgodile daljnji sudski pravorijek, piše Story.

Inače, osim toga što je postala baka, Kićina crna žena je nedavno otkrila da je postala – plavuša, što možete i vidjeti na fotografijama iz njene objave na Facebooku.

Popularno
Copy link
Powered by Social Snap