Kaže da ima najbolji seks ikada: 83-godišnjakinja u vezi s mlađim frajerom, otkrila je i omiljenu pozu

Milan Dalmacija
6. listopada 2022.
Novosti
A- A+

Da ljubav ne poznaje granice, a niti godine joj nisu važne pokazuju Iris Jones (83) i Mohamed Ahmed Ibriham (37). Osim što su tri godine u vezi, vrlo rado govore i o svom seksualnom životu, koji je, sudeći po njenim riječima, iznimno bogat i uzbudljiv.

Umirovljenica s mlađim tipom | Foto: Facebook/Iris Jones

Ljubav ponekad ne poznaje granice, a niti godine joj nisu važne. Te dvije poslovice ponekad potvrde parovi s velikom razlikom u dobi. U puno većoj mjeri se događa da su muškarci znatno stariji od svojih partnerica, a najbolji primjer za to su bili bivši par Milojko Božić (24) i Milijana Bogdanović (77), koji su sudjelovali i u reality showu Parovi, a da ne pričamo o ljubavnim zgodama Josipa Radeljaka Dikana (79).

Barilla tjestenina

Penne rigate ili spaghetti, 500 g
7,49 kn
0,99 €
prije:
13,99 kn
1,98 €
Uštedite

Softy toaletni papir

120 listića, troslojni, 20 rola
32,99 kn
4,38 €
Ne propustitre

L'oreal Age Specialist

Krema za lice, dnevna ili noćna, 50 ml
34,99 kn
4,64 €
prije:
63,99 kn
8,49 €
Ne propustitre
Tečaj €/kn: 7,53450
Traži se ljubav: Internetski oglasi služe i starijima, ali pod velom anonimnosti - razloga je više

No, sasvim drugačiji primjer stiže iz Velike Britanije. Ondje stvarnim životom zajedno i u ljubavi već tri godine žive umirovljenica Iris Jones (83) i Mohamed Ahmed Ibriham (37). I njih također prate televizijske kamere i mikrofoni, nakon što je Iris javno, na televiziji prije godinu dana priznala da ima najbolji seks ikada, piše Mirror.

– Moja koža je vrlo tanka. Mohamed mora biti oprezan kada me zgrabi. Dere mi kožu, a ona na mojim nogama je vrlo, vrlo tanka. Kad je riječ o vođenju ljubavi, može biti bolno. Mogla bih završiti na hitnoj pomoći s oderotinama na koži, ali riješili smo taj problem, priznala je Iris Jones.

Osjećala se kao djevica

Tada je priznala da joj je omiljena pseća poza te da joj je prvi seks bio dosta grub. Mohameda je upoznala 2019. putem Facebooka.

– Nitko me nije taknuo 35 godina i ponovno sam se osjećala kao djevica. Iskoristili smo cijelu tubu lubrikanta. Nisam očekivala da ću imati najbolji seks u životu s 83 godine, ali se sigurno ne žalim. Mohamed me održava mladom – posebno ispod plahti, ustvrdila je.

Obitelj živahne umirovljenice je skeptična oko njene veze s 47 godina mlađim muškarcem. Smatraju da je on s njom u vezi zbog novca. Ali, ona ne želi čuti bilo kakve prigovore i inzistira na tome da Mohamed ne želi njenu mirovinu niti britansko državljanstvo.

Kaže da ima najbolji seks ikada: 83-godišnjakinja u vezi s mlađim frajerom, otkrila je i omiljenu pozu
Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap