Kakva sebičnost: Pacijentica (72) nekoliko puta ugasila uređaj za visoki protok kisika za ženu (79) jer joj je smetala buka

Milan Dalmacija
3. prosinca 2022.
Novosti
A- A+

Jednoj je 72-godišnjoj pacijentici bolnice u Mannheimu smetala buka uređaja za terapiju visokim protokom kisika. Odlučila ga je isključiti bez obzira na to što je na nj bila priključena 79-godišnjakinja. Učinila je i nakon upozorenja liječnika, pa ju je policija uhitila i strpala u pritvor.

Ilustracija: Pixabay

Zbog sebičnosti jedne pacijentice, liječnici u bolnici u njemačkom gradu Mannheimu, jedva su spasili život drugoj pacijentici. Naime, 72-godišnja žena je isključila uređaj za terapiju visokim protokom kisika, na kojeg je bila priključena 79-godišnjakinja.

Učinila je to jer joj je smetala buka uređaja, potvrdila je policijska glasnogovornica. Obje su pacijentice bile u istoj sobi, a što je najgore, 72-godišnjakinja je nekoliko puta ugasila aparat. Zbog toga ju je upozorilo bolničko osoblje, ali ona je ignorirala upozorenja te je ugasila aparat nedugo poslije. Nakon izlaska iz bolnice, 72-godišnjakinja je uhićena i smještena u pritvor. Prijeti joj optužnica za pokušaj ubojstva, piše Fenix Magazin.

– Ni nama to nije svakidašnjica. Nismo još sigurni poznaju li se dvije žene, ali 72-godišnjakinja se dovoljno oporavila pa je odvedena u pritvor, izvijestila je glasnogovornica policije.

Copy link
Powered by Social Snap