Kako zaraditi dodatni prihod uz mirovinu? Evo što imate na raspolaganju

Sponzorirani članak
13. prosinca 2022.
Novosti
A- A+

Mnogi umirovljenici odlučuju se zaposliti na pola radnog vremena kako bi si osigurali dodatan prihod uz mirovinu. Pružanje usluga autotaksi prijevoza jedan je od poslova za koji se mnogi opredijele, jer s njim mogu kreirati radno vrijeme koje im odgovara. Doznali smo iskustva vozača partnera koji voze putem Bolt aplikacije, a istražili smo i što vam treba kako biste postali Bolt partner.

Bolt je aplikacija putem koje vozači mogu primati zahtjeve za vožnjama od strane Bolt korisnika. Svaki novi početak zahtijeva malo vremena i strpljenja kako bi se stvari uhodale, isto tako vrijedi i za korištenje Bolt aplikacije. Prije nego započnete s registracijom za vozača partnera putem Bolt aplikacije, predlažemo Vam pročitajte kako izgleda svakodnevica nekih od vozača koji koriste Bolt aplikaciju kao dodatan izvor zarade.

Primjeri iz prakse

Pričali smo s vozačicom Nevenkom i vozačem Ivanom o vožnji putem Bolt aplikacije i prihodima koje ostvaruju. Vozači putem Bolt aplikacije u Hrvatskoj u prosjeku zarađuju i do 110 kuna bruto po satu! To znači 2.200 kuna dodatne zarade vozeći 20 sati tjedno ili 8.800 kuna ako vozite 80 sati mjesečno.

Nevenka iz Zagreba vozi u slobodno vrijeme i vožnja putem Bolt aplikacije joj omogućuje dodatni prihod.

– Koliko vozim toliko i zaradim i imam nekakav svoj cilj, koliko želim, koliko mi treba, navela je Nevenka, vozačica putem Bolt aplikacije.

bolt partner

Nevenka, vozačica putem Bolt aplikacije | Foto: Bolt

– Vozim već dvije godine i vožnja me ispunjava! Ponosna sam Bolt vozačica, rekla je Nevenka, vozačica putem Bolt aplikacije.

Ivan je odlučio voziti putem Bolt aplikacije zato što mu to omogućuje da samostalno kreira svoje radno vrijeme.

– Već dvije godine sam Bolt vozač i to mi se sviđa iz toga razloga što mogu sam kreirati svoje vrijeme a uz to upoznati i jako veliki broj zanimljivih ljudi više manje iz cijelog svijeta, istaknuo je Ivan, vozač putem Bolt aplikacije.

bolt partner

Ivan, vozač putem Bolt aplikacije | Foto: Bolt

Što je potrebno da bi postali vozač putem Bolt platforme?

Kako bi započeli, vozači putem Bolt aplikacije moraju zadovoljiti određene uvjete propisane zakonima Republike Hrvatske. Za prijavu za vozača preko Bolt platforme, potrebna vam je:

  • Vozačka dozvola,
  • Osobna iskaznica,
  • Potvrda o nekažnjavanju – preuzmite ju s portala e-Građani u samo nekoliko klikova,
  • Početna kvalifikacija za taxi vozača.

Odlična vijest je ta da 3 od 4 dokumenta već imate, a početnu kvalifikaciju možete položiti u samo nekoliko dana. Kako bi mogli voziti putem Bolt aplikacije, po zakonu RH, vozači moraju biti vlasnici ili zaposlenici licenciranih tvrtki/obrta koji pružaju usluge autotaksi prijevoza.

Imajte na umu, Bolt nije taxi tvrtka, nego aplikacija putem koje vozači mogu primati zahtjeve za vožnjama od strane Bolt korisnika. Kako postoje posebni propisi za rad korisnika mirovina, koji su raspisani ovdje, savjetujemo da provjerite vaš status na stranicama HZMO-a.

Dodatne pogodnosti

Kad krenete voziti putem Bolt aplikacije, osim dobre zarade i samostalnog kreiranja radnog vremena, možete ostvariti i brojne druge pogodnosti, kao što su popusti na gorivo, servise ili pranje vozila.

Ostvarite odličnu dodatnu zaradu vozeći putem Bolt aplikacije!

Ako želite započeti registraciju ili želite više informacija, slobodno nas kontaktirajte putem telefonskog broja ili navedenog emaila. Bolt agenti korisničke podrške rado će odgovoriti na svaki Vaš upit.

Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap