Kad snovi postanu stvarnost: Unuka pronašla skice bakinih haljina i skrojila ih, a reakcija bake je neprocjenjiva

Milan Dalmacija
28. siječnja 2023.
Novosti
A- A+

Julijina baka napustila je školu modnog dizajna tijekom Drugog svjetskog rata, jer je morala prehraniti obitelj. Sedamdesetak godina kasnije, njena unuka je skice haljina pretvorila u stvarnost i oduševila baku.

Bakina moda | Foto: Screenshot: TikTok/Julia

Amerikanka Julia pronašla je skice haljina svoje bake, koja je napustila školu modnog dizajna tijekom Drugog svjetskog rata. Baka je odustala od škole, a time i od snova da će postati modna dizajnerica, jer je morala prehraniti obitelj.

No, njena unuka odlučila je njene skice pretvoriti u stvarnost i sve dati u javnost. U nekoliko videa na TikToku pojasnila je kako je pronašla skice i odlučila napraviti haljine po njima. Jednu od njih je i pokazala baki, koja je bila oduševljena realizacijom.

@_boringbb_

Tomorrow 💕

♬ original sound – Miley Cyrus

– O moj Bože, to je zapanjujuće. Zahvaljujem ti, jer je to jednostavno divno. Tako je lijep osjećaj vidjeti nešto što sam nacrtala prije mnogo godina, s oduševljenjem je rekla baka.

Ali, to nije sve. Unuka je skinula donji dio haljine za bal, pa se ta raskošna kombinacija pretvorila u jednostavnu koktel haljinu. Taj video je pogledalo 1,9 milijuna ljudi, a možete ga vidjeti i vi ispod teksta. Julijini pratitelji su joj sugerirali da s bakom pokrene modni brend.

@_boringbb_

This is the 4th grandma design I’ve created. It was by far my hardest project I’ve ever done. I’ll be posting more videos about this dress throughout the week, but this is grandmas reaction to seeing her work come to life. #grandmareacts #suprise #fashiondesign

♬ original sound – Julia

Copy link
Powered by Social Snap