Joža Manolić: “Grabar Kitarović ne može pobijediti jer je izbacila Tita”

Jasmina Grgurić
2. listopada 2019.
Novosti
A- A+

Političar koji je prošao sve režime, 99-godišnji Joža Manolić prognozirao je danas rezultate nadolazećih predsjedničkih izbora. U svom je stilu objasnio zašto Kolinda Grabar Kitarović neće uspjeti u lovu na drugi predsjednički mandat, dok SDP-ovu kandidatu predviđa pobjedu već u prvom izbornom krugu.

Joža Manolić Snimak zaslona/N1

Joža Manolić smatra da aktualna predsjednica Kolinda Grabar Kitarović neće ostati na toj funkciji nakon izbora. Naime, misli da je polovina zemlje na nju ljuta iz pomalo neobičnog razloga – jer je bistu Josipa Broza Tita izbacila s Pantovčaka.

“Ne može pobijediti jer je polovica Hrvatske odmah na početku protiv nje zbog izbacivanja Tita kao nosioca jednog antifašizma. Sad ćemo mi objediniti i SDP i antifašizam i mislim da ćemo već u prvom krugu dobiti bitku protiv gospođe”- prognozirao je bivši premijer Joža Manolić, piše N1.

Pobjedu sasvim logično pripisuje Zoranu Milanoviću, premda ga imenom nije spomenuo.

“Mislim da će SDP-ovac već u prvom krugu pobijediti jer je SDP napravio stratešku platformu da kandidira jednog čovjeka jer se bira jedan predsjednik i iza kandidata je stala čitava stranka, stat će čitav SDP i stat će anftifašizam i možemo već u prvom krugu dobiti pobjedu” – zaključio je Manolić.

 

Joža Manolić: “Grabar Kitarović ne može pobijediti jer je izbacila Tita”
Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap