HZMO organizira međunarodne savjetodavne dane s predstavnicima mirovinskog osiguranja Slovenije

Ana Kanazir
5. svibnja 2023.
Novosti
A- A+

Hrvatski zavod za mirovinsko osiguranje u suradnji s nositeljem mirovinskog osiguranja iz Republike Slovenije organizira Međunarodne savjetodavne dane u Zagrebu, u utorak, 9. svibnja u Središnjoj službi, Antuna Mihanovića 3, od 9 do 13 sati.

Osobe drže kemijske u rukama i pokazuju na papir

Savjetovanje HZMO | Foto: Pixabay

umirovljenica sjedi u košulji
Znate li kako se računa staž kada prestajete s radom tijekom godine? Imamo odgovor

Savjetovanje će se održati za sve osiguranike koji su zaposleni, odnosno samozaposleni ili su bili zaposleni u Republici Sloveniji, a zainteresirani će dobiti odgovore na mnoga pitanja.

Ovom prilikom će svi zainteresirani savjetnicima iz područja mirovinskog osiguranja moći postavljati pitanja vezana uz ostvarivanja prava iz slovenskog sustava mirovinskog osiguranja. Osim toga, moći će saznati i dodatne informacije, kao što su informacije o trajanju postupka ostvarivanja prava, a saznat će i sve o isplati slovenske mirovine, ali i o godišnjem dodatku na mirovine kojeg Slovenija isplaćuje tijekom ljeta, o čemu smo pisali ovdje.

Ipak, kako bi sudjelovali, potrebno je dogovoriti svoj termin i to na brojeve telefona: 01 4595 329 i 01 4595 424 ili e-poštom, na e-adresu: [email protected] ili [email protected]. Na savjetovanje treba donijeti dokumentaciju o mirovinskom osiguranju i osobnu iskaznicu ili putovnicu.

Osobe drže kemijske u rukama i pokazuju na papir
Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap