Hrvoje Hegedušić po treći put uplovio u bračnu luku sa 35 godina mlađom

Jasmina Grgurić
18. siječnja 2020.
Novosti
A- A+

Poznati šansonijer, skladatelj i glazbeni producent Hrvoje Hegedušić (85) oženio se nakon šest godina veze sa 35 godina mlađom profesoricom glazbene teorije Ljerkom Šemeš. Ovo mu je treći brak kojim je dokazao poznatu poslovicu da za ljubav nikad nije kasno.

Hrvoje Hegedušić (Snimak zaslona/Youtube)

Poznati hrvatski glazbenik Hrvoje Hegedušić po treći je put uplovio u bračnu luku. U dobi od 85 godina oženio je 35 godina mlađu partnericu, profesoricu glazbene teorije Ljerku Šemeš.

Skromno vjenčanje održalo se u Selcima, gdje oboje žive. Ljerki je kuma bila prijateljica Svjetlana, a Hegedušiću starija kći, glumica Hana Hegedušić,  koja je na vjenčanje stigla u društvu kćeri Petre i sina Juriša koji je istog dana proslavio 15. rođendan, piše Gloria.

Hegedušić je četiri desetljeća proveo u braku s pjevačicom Ksenijom Erker od koje se razveo 2013. godine  i to navodno zbog romanse koja je sada okrunjena sudbonosnim “da”.

Nikad nije kasno: Vršnjaci iz Slavonije rastali se nakon 53 godine braka!

“Kada sam se zaljubila sa 17 godina, mislila sam da je to za cijeli život. Sad znam da je život putovanje i ja sam imala čovjeka s kojim sam putovala 40 godina. Sada su tračnice otišle svaka na svoju stranu, ali putovanje nije prestalo ni za njega ni za mene – izjavila je Erker za Story nakon što se doznalo za razvod. Tada je kazala da su u posljednjih deset godina braka bolje funkcionirali kao baka i djed nego kao bračni par.

Prije braka s Ksenijom Erker Hegedušić je bio je u braku s pjesnikinjom Majom Perfiljevom.

Sadašnju suprugu upoznao je dok je još bila gimnazijalka, kao kći njegovog kolege s radija. Poznavali su se još 1984. godine kada je ona na radio stigla na praksu. Povezala ih je i ljubav prema glazbi, a nema razloga sumnjati da će ovo za Hegedušića biti – treća sreća!

Hrvoje Hegedušić po treći put uplovio u bračnu luku sa 35 godina mlađom
Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap