Hrvatska je u finalu! Pogledajte najbolje fore i reakcije s jučerašnje utakmice

Josip Mihaljević
12. srpnja 2018.
Novosti
A- A+

Hrvatska je s jučerašnjom pobjedom nad Engleskom ostvarila svoj najbolji plasman na Svjetskom prvenstvu. Dalićeva ekipa je i službeno izašla iz sjene Vatrenih iz 1998. godine. Ništa to nije moglo proći bez fora na internetu, a mi vam donosimo najbolje među njima!

meme

Foto: Mandžukić prodaje kapetanu Engleske kartu za London

Predviđa se da će se danas i u sljedećih nekoliko dana u svjetskim medijima napisati više tekstova o Hrvatskoj nego u zadnjih 30 godina ukupno! Internet je neumorno od samog početka utakmice bio preplavljen forama o Svjetskom prvenstvu.

Euforični Englezi su bili uvjereni kako je ovo njihova godina i neumorno su gdje god su stigli pisali “It’s coming home” (Vraća se kući). Zahvaljujući Perišiću i Mandžukiću, takav scenarij nećemo gledati.

Ovo su najbolje fore s interneta, uživajte i veselite se.

Gdje vozi ovaj autobus? 

Mate Rimac se našalio na svom Facebook profilu, referirajući se na događaj kada je voditelj popularne emisije Top Gear slupao njegov Concept 1 automobil. Napisao je: “Jedini put kada su Britanci uspjeli potrgati nešto iz Hrvatske”.

Bizarna, ali sasvim razumljiva scena sinoć na Trgu bana Jelačića: Jedan od navijača je preuredio svoj Volvo kako bi u njemu mogao okretati janjetinu!

Čini se da su kolege iz HRT-a ostali bez riječi nakon utakmice, ali su se morali nekako izraziti.

Osveta je najbolja kada se servira hladna:

Mandžukić je veliki borac, a mi smo na mirovina.hr predložili Mandžu za ministra mirovinskog sustava i napad na minimalne mirovine!

Harry Kane, jedan od najboljih napadača na svijetu, jučer je bio nevidljiv. Šuška se da mu je Lovren pomogao s pakiranjem.

Ovako će navijati cijeli svijet u finalu:

Cijeli svemir, zapravo.

Tehnički, bila je to ipak večera. Usporedba engleskog doručka i hrvatskog doručka.

Englezi na energetskim pićima, a ponestalo im energije.

Općina Orebić dobila novo ime.

Ništa bez produžetaka.

Svi navijaju:

Nakon Brexita, Englezi napuštaju FIFA-u!

Popularno
Copy link
Powered by Social Snap