Hrelja: “Rezultat je očekivan, znam kako gospodin Milanović stoji među umirovljenicima”

Josip Mihaljević
23. prosinca 2019.
Novosti
A- A+

Zoran Milanović imao je podršku čak 13 različitih političkih stranaka, među kojima je i Hrvatska stranka umirovljenika. Evo kako je šef HSU-a Silvano Hrelja komentirao jučerašnje izbore direktno iz Milanovićevog stožera.

silvano hrelja

Foto: Mirovina.hr

Šef HSU-a Silvano Hrelja zadovoljan je jučerašnjim ishodom izbora, te je objasnio zašto vjeruje da je relativni pobjednik Zoran Milanović imao podršku umirovljenika, piše dnevno.hr.

“Mislim da je to očekivano jer znam kako gospodin Milanović stoji među umirovljenicima. Oni kad im je stalo izlaze na birališta, pa unatoč i ovom teškom vremenu. Milanovića se poprilično neopravdano napada da je mogao učiniti više za umirovljenike, međutim umirovljenici ne zaboravljaju da su to bila užasno teška vremena i onda kad smo došli na vlast borili smo se s kostima iz ormara, ali unatoč tome krenulo je usklađivanje mirovina koliko se moglo”, kazao je Hrelja.

Usklađivanje mirovina je privremeno zamrznula Jadranka Kosor, a Hrelja u Milenovićevom ‘odmrzavanju’ vidi veliki korak za umirovljenike. Kazao je i kako umirovljenici to znaju cijeniti, a uvjeren je i u Milanovićevu pobjedu u drugom krugu:

“Ja sam siguran da će umirovljenici u drugom krugu izaći u još većem broju, siguran sam daj e i ovo vrijeme utjecalo na to da manje umirovljenika izađe na birališta, a 5. siječnja 2020. godine oni će svi biti doma i sigurno će izaći u velikom broju”, zaključio je Silvano Hrelja.

 

 

Hrelja: “Rezultat je očekivan, znam kako gospodin Milanović stoji među umirovljenicima”
Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap