Hrelja: Često me zovu i viču na slušalicu umirovljenici koji glasaju za HDZ…

Josip Mihaljević
26. veljače 2021.
Novosti
A- A+

Silvano Hrelja podijelio je detalj iz svog života na Facebooku, a radi se o bjesnim umirovljenicima koji ga ljutiti zovu da ništa nije napravio za umirovljenike. Hrelja kaže da su to najčešće glasači HDZ-a, a otkrio je kako izgledaju ti razgovori.

Silvano Hrelja fb

Foto: Mirovina.hr

Saborski zastupnik HSU-a Silvano Hrelja objavio je na svom Facebook profilu fotografiju umirovljenice koja uz pomoć hodalice na zidu piše vulgaran grafit o namjeri glasanja za HDZ.

Hrelja je kazao da ga upravo umirovljenici sličnog profila najčešće zovu i viču mu na slušalicu u Saboru, a otkrio je i kako teku takvi razgovori.

– Dobar dan, mogu razgovarati s Hreljom?

– Poštovanje, izvolite.

– Kad će rasti mirovine? Zašto ne vičete za nas? Zašto se ne borite? Svi dobivaju, samo mi ne! Ne možemo čekati. Kad će obiteljske? A što s nama samcima? Što je s ovrhama? Zašto plaćam HRT pretplatu? Zašto plaćam dopunsko? Zašto mi uzimaju 3%? Di su moje uplate?

Hrelja kaže kako takve osobe najčešće kažu “ma nije važno za koga sam ja glasala, vi predstavljate SVE umirovljenike…”.

Nazvao je to umirovljeničkim fenomenom – glas drugima, poziv Hrelji.

“Važno je, važno. Govorit ću ja i dalje za te koji na mene viču, naravno, ali u nekom trenutku morate shvatiti – ako ste umirovljenik i imate problem, morate poslati u Sabor ruke i grla. Množina. Vjerujte, svima ste skupi, nijedna Vlada neće dati iz empatije nego iz političke nužde”, poručio je saborski zastupnik umirovljenicima.

Evo, ova me najčešće zove u Sabor i viče u slušalicu. 😅😅😅
▪️Dobar dan, mogu razgovarati s Hreljom?
▪️Poštovanje,…

Posted by Silvano Hrelja on Thursday, 25 February 2021

 

Silvano Hrelja fb
Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap