HEP objavio kada kreće sezona grijanja u Zagrebu i još četiri grada

Josip Mihaljević
28. rujna 2020.
Novosti
A- A+

HEP-Toplinarstvo danas će, 28. rujna, započeti s uključivanjem grijanja u Zagrebu, Sisku, Velikoj Gorici, Samoboru i Zaprešiću. Trebat će im tri do četiri dana da grijanje uključi u svim zgradama koje su spojene na toplinske sustave.

radijator

Foto: Pixabay

HEP-Toplinarstvo danas će započeti s uključivanjem grijanja u Zagrebu, Sisku, Velikoj Gorici, Samoboru i Zaprešiću.

“Za uključivanje grijanja u svim zgradama koje su spojene na toplinske sustave potrebno nam je približno tri do četiri dana te ćemo do kraja ovog tjedna osigurati isporuku toplinske energije krajnjim kupcima”, stoji u priopćenju HEP-a.

Slavonci će sezonu grijanja još malo pričekati:

“U skladu s trenutnim vremenskim uvjetima u Gradu Osijeku će uključivanje grijanja započeti nešto kasnije o čemu će se odluka donijeti prema dugoročnoj vremenskoj prognozi Državnog hidrometeorološkog zavoda (DHMZ)”, javljaju iz HEP-a.

Grijanje će se prvo uključiti prioritetnim kupcima – vrtićima, školama, domovima zdravlja te domovima za starije i nemoćne osobe, a nakon toga i stambenim/poslovnim zgradama.

HEP poziva sve krajnje kupce koji provode radove na unutarnjim instalacijama grijanja da ih što prije završe, a predstavnike suvlasnika ili upravitelje zgrada da dostave pisanu izjavu o završetku radova i ispravnosti unutarnjih instalacija grijanja.

Sezona grijanja završit će najkasnije 15. svibnja 2021. godine, a o točnom datumu donijet će se odluka koja ovisi o vremenskim uvjetima.

HEP objavio kada kreće sezona grijanja u Zagrebu i još četiri grada
Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap