Hamed Bangoura se emotivnom objavom prisjetio bake: ‘Ona me naučila svemu što znam…’

Milan Dalmacija
16. siječnja 2023.
Novosti
A- A+

Bivši televizijski voditelj i vlasnik modne agencije Hamed Bangoura prisjetio se emotivnom objavom svoje bake Safije. Naglasio je što je ona učinila za njega, kako mu je pomagala i čemu ga je naučila. Da je živa, protekle bi nedjelje proslavila 99. rođendan.

Hamed Bangoura s bakom | Foto: Twitter/Hamed Bangoura

Bivši televizijski voditelj i vlasnik modne agencije Hamed Bangoura u nedjelju se emotivnom objavom na društvenim mrežama prisjetio žene za koju kaže da ga je “naučila svemu što znam i što jesam”. Ona bi, da je živa, proslavila 99. rođendan.

– S devet mjeseci prebolio sam dječju paralizu. Roditelji nisu mogli ništa drugo do poslati me iz rodne Gvineje u Zagreb ženi koja me potom svakoga dana godinama nosila na liječenje u bolnicu. Svakog jutra sa Šalate u Vinogradsku i natrag. Bilo sunce, bila kiša ili snijeg. Svakoga dana na rukama na elektro stimulanse za moje mišiće, a sve ne bih li konačno prohodao.

Ona me naučila svemu što danas znam i što jesam. Od toga kako skuhati i divaniti uz tursku kavu, kako skuhati razne delicije, do toga kako se ponašati, poštovati i biti poštovan u novoj zemlji u koju sam došao. Sretan ti 99. rođendan Safija, tamo negdje gore, bako moja, napisao je Bangoura na Twitteru.

On je rođen 1966. godine u Conakryju, glavnom gradu Gvineje. No, od ranog djetinjstva živi u Zagrebu. Ovdje su ga odgajali baka i djed, kojeg se također prisjeti u svojim objavama na društvenim mrežama.

Već više od dva desetljeća u braku je s bivšom manekenkom Kristinom Jakovac s kojom ima kćeri Zaru i Hayu. Iz prijašnje veze ima i kći Nives, a svima u prigodnim trenucima također posvećuje emotivne objave na društvenim mrežama.

Popularno
Copy link
Powered by Social Snap