Guranje bicikla po cesti umirovljenika koštalo života, na njega naletio pijani vozač

Jasmina Grgurić
26. ožujka 2021.
Novosti
A- A+

Do stravične nesreće došlo je jučer navečer nešto prije 20 sati. Mlađi pijani vozač automobilom je udario 76-godišnjeg pješaka koji je hodao uz rub ceste gurajući bicikl. Pomoć mu je pružena u bolnici, ali nažalost preminuo je.

Foto: Pixabay

Mlađi pijani vozač usmrtio je umirovljenika na kojega je sinoć oko 19.50 sati u Garešnici naletio automobilom dok je on po cesti hodao uz rub gurajući bicikl.

Umirovljenik iz Župe dubrovačke smrtno stradao na prvi dan mirovine

“U Graničarskoj ulici u Garešnici, u smjeru Kajgane, 30-godišnji vozač je upravljao osobnim automobilom „Ford Focus“ bjelovarskih registracijskih oznaka. Desnom stranom vozila prilikom obilaženja, zapeo je za neosvijetljeni bicikl i 76-godišnjeg pješaka koji je gurao bicikl bez reflektirajućeg prsluka ili reflektirajuće odjeće, krećući se kolnikom uz desni rub ispred vozila, u istom smjeru, pri čemu su pješak i bicikl odbačeni u putni jarak. Vozač se vozilom zaustavio, te pozvao hitne službe” – izvijestila je danas Policijska uprava bjelovarsko-bilogorska.

Zbog zadobivenih tjelesnih ozljeda 76-godišnjak je Hitnom medicinskom pomoći prevezen u Opću bolnicu Bjelovar, gdje je nakon ukazane liječničke pomoći preminuo. Prva je ovo žrtva ove godine na prometnicama Bjelovarsko-bilogorske županije.

Temeljem naloga zamjenice Općinskog državnog odvjetništva u Bjelovaru na tijelu smrtno stradalog će se danas obaviti obdukcija. Pijani vozač uhićen je i doveden u službene prostorije policije na daljnje kriminalističko istraživanje.

Guranje bicikla po cesti umirovljenika koštalo života, na njega naletio pijani vozač
Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap