Godine su samo broj: Ona ima 28, on 70, a svoju ljubav dijele na društvenim mrežama

Ana Kanazir
20. kolovoza 2023.
Novosti
A- A+

David i Jackie su, ako je suditi prema videima, zaljubljeni preko ušiju, iako je razlika u godinama između njih dvoje jako velika. David tako ima 70 godina, a Jackie 28. Upravo zato stalno izazivaju razne komentare na jednoj društvenoj mreži. Bez obzira na to, često pokazuju izljeve nježnosti i odgovaraju na ružne riječi svojih pratitelja.

Umirovljenik Dave i jackie

Dave i Jackie | Foto: Screenshot Youtube

Da su godine samo broj pokazuje puno primjera, a jedan od njih su i zaljubljeni bračni par s 42 godine razlike između njih. Koliko je njihova ljubav snažna pokazuju i na TikToku, gdje ih mnogi osuđuju.

@dave_jackie2818 Jackie 28, Dave 70. We have 42 yrs.age gap.#agegapcouple #agegaprelationship #husbandandwife #jackieanddave #42yrsagedifference ♬ Thank You for Being You – OctaSounds

David i Jackie su se upoznali preko stranice za upoznavanje na internetu 2016. godine, a samo dvije godine kasnije su se vjenčali. Jackie je htjela njihovu ljubav pokazati i drugima pa je napravila TikTok profil gdje dijeli njihovu svakodnevicu, česte poljupce i zagrljaje, kao i odgovore na ružne komentare.

Neki su joj tako napisali da ima mentalnu bolest, dok drugi često pišu da je s Davidom samo zbog njegovog novca. Ipak, mnogi im i pružaju podršku i navijaju za njihovu ljubav.

Popularno
Copy link
Powered by Social Snap