[FOTOGALERIJA] Pogledajte kako je prošao prvi Supertalent za starije od 65

Josip Mihaljević
23. listopada 2019.
Novosti
A- A+

Jučer se u prostorijama zagrebačkog Doma za starije Maksimir u sklopu najvažnije jesenske manifestacije održao Supertalent natjecanje za starije od 65 godina. Sudjelovalo je dvadesetak umirovljenika iz 14 domova za starije, a talenta je bilo raznih – od repanja i pričanja viceva, do glume, plesa i pjevanja.

Foto: Mirovina.hr

Jesenska svečanost jedna je od najvažnijih u zagrebačkom Domu za starije osobe Maksimir. Svake godine obilježe je pod drugačijom tematskom priredbom. Prošle godine su birali najbolju kravatu, Miss 80+, a jedne godine su birali i najboljeg stand up komičara. Na tragu toga ove godine su organizirali Supertalent 65+, a umirovljenici su se itekako dobro pripremili.

“Svake godine imamo nešto drugo. To je naša jesenska svečanost, najvažnija svečanost u toku godine. Na nju pozivamo korisnike drugih zagrebačkih domova, ali i drugih prijateljskih domova iz ostatka Hrvatske. Velik je odaziv, danas imamo predstavnike iz 14 domova koji će solo ili u paru nastupati i boriti se zvijezdu Supertalenta 65+”, kazala nam je ravnateljica Jasminka Dlesk-Božić.

Umirovljenike je ocjenjivao žiri u respektabilnom sastavu kojeg su činili Boris Jokić, Maja Sever, Ana Malbaša i Aleks Curać-Šarić.

“Kada su me pitali da budem u žiriju, činilo mi se zabavno, pa sam rekao zašto ne. Vidio sam na popisu talenata da će biti i stand up komedije, pa s obzirom da sam i ja stand up komičar, došao sam pogledati konkurenciju. Umirovljenici sada mogu raditi nakon 65 godina pa moram malo proučiti konkurenciju”, kazao je član žirija Aleks Curać-Šarić.

Dvadesetak natjecatelja pokazalo svoje talente

U dvadesetak točaka umirovljenici su pokazali razne talente, od plesa, pjevanja, poezije, glume, pa čak i žongliranja.

Pobjedu odnio bračni par s iskusnim valcerom

Bračni par Katarina i Ivan Balaško su na kraju imali najviše bodova žirija, a talent im je bio jednostavan, ali svečan valcer. Drugo mjesto otišlo je “baki reperici” Nadici Vinšek, a nagrada za treće mjesto otišla je u ruke Mirjane Žerjav koja je imala točku stand up komedije.

Žiri je pohvalio sve natjecatelje, kazavši da su “bolji od The Voicea”.

A kako su izgledale neke točke, možete provjeriti u nekolicini videa koje smo snimili.

Izvedba Skitnice:

Glumački skeč:

Gluma u paru:

Nagrada za treće mjesto:

 

 

[FOTOGALERIJA] Pogledajte kako je prošao prvi Supertalent za starije od 65
Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap