[Foto] Umirovljenici navijaju: Ekipa iz Sesvetskog Kraljevca strastveno će bodriti “naše” do samoga kraja

Jelena Ratko
10. srpnja 2018.
Novosti
A- A+

Bez obzira na to što neke od njih zdravlje ne služi najbolje, kada Hrvatska igra, za umirovljenike iz Sesvetskog Kraljevca nema isprike za odustajanje.

U Domu za starije i nemoćne osobe Matić u Sesvetskom Kraljevcu, ovih dana je jako veselo. Hrvatska reprezentacija dogurala je do polufinala Svjetskog prvenstva, što je itekako razlog za slavlje. Sve je spremno za nastavak strastvenog navijanja u polufinalu.

Rekvizita im ne nedostaje, kao niti navijačkog duha. Fotografije je objavila ponosna voditeljica doma Kristina Prpić.

 

“Stari smo ali se veselimo kao mali, navijamo glasno i slavimo svaku pobjedu Hrvatske”, tekst je uz objavu u grupi Zakaj volim Zagreb koja je u dva dana skupila gotovo četiri tisuće lajkova.

“Ma nisu godine važne, važno je srce 💕 koje kuca za naše vatrene. Bravoooooo, super ste”, napisala je jedna Facebook korisnica u komentarima.

“Ove fotke treba poslati dečkima u Rusiju, ima li većeg motiva nego kad baš svako srce kuca uz njih i kada se ovakva sreća vidi na licima najmlađih, ali i najstarijih!!!”, kaže drugi komentar.

Našu reprezentaciju svakako bi razveselilo da znaju da ih podržava ekipa iz umirovljeničkog doma. Budući da je objava već jako popularna na Facebooku, možda fotografije i dospiju do nekoga od nogometaša.

Popularno
Copy link
Powered by Social Snap