Filmoljupci, uključite se u online radionicu HFS-a za starije od 54!

Alberta Požgaj
25. travnja 2022.
Novosti
A- A+

Volite film? Onda će vas zasigurno zanimati informacija kako Hrvatski filmski savez, u sklopu projekta HFS online, organizira online radionicu namijenjenu starijima od 54 godine pod nazivom Tuškanac na +54. 

Filmska radionica za starije | Pexels

Filmska radionica za starije | Pexels

Hrvatski filmski savez organizira online radionicu Tuškanac na +54 za starije od 54 godine koja traje četiri dana, od 26. do 29. svibnja. Ova radionica namijenjena je osobama starijima od 54 godine koji vole gledati filmove i žele naučiti kako ‘čitati’ film i promišljati o filmskim postupcima.

“Ideja radionice je promovirati filmsku kulturu i osmišljavati drugačije pristupe konzumiranja filma, dok će online radionicu voditi filmski profesionalci, redatelji i kritičari koji uključuju Tamaru Bilankov, Višnju Vukašinović, Ivana Ramljak i Zvonimira Jurić”, ističu iz HFS-a.

Tuškanac na +54 | Foto: Press

Tuškanac na +54 | Foto: Press

Prijave traju do 20. svibnja, a polaznici se mogu prijaviti putem poveznice dostupne na linku.

Online radionica Tuškanac na +54 dio je online projekta HFS-a koji je nastao kao odgovor na još veću potrebu ciljanih skupina koje su najviše pogođene novonastalom situacijom da uključeno konzumiraju kulturu i razvijaju nove vještine i znanja kroz filmski medij. Isto tako, upravo iz potrebe unapređenja socijalne kohezije djece i mladih, kao i osoba starijih od 54 godine, ukazala se prilika da se uspostavi projekt koji bi dio programa koje provodi HFS učinio dostupnim najširoj publici.

Popularno
Copy link
Powered by Social Snap