Drugi rekordni mjesec zaredom na mirovina.hr

mirovina.hr
10. prosinca 2019.
Novosti
A- A+

Približava se kraj 2019. godine, a mi već dobro znamo po čemu ćemo je najviše pamtiti – po rekordima. Naime, već drugi mjesec zaredom rušimo vlastite rekorde čitanosti na oba portala, srednja.hr i mirovina.hr. To nam najviše pokazuje da ono što radimo ima smisla i da ispunjavamo našu misiju, odnosno da smo postali digitalni glas umirovljenika. Hvala vam na povjerenju!

Ovo je definitivno naša godina, barem prema rekordnom broju čitanosti portala mirovina.hr. Već drugi mjesec za redom srušili smo vlastiti rekord u broju jedinstvenih posjeta u jednom mjesecu. Naime, u studenom, portal mirovina.hr je prema Google Analyticsu posjetilo preko 286.000 jedinstvenih korisnika, odnosno prema istraživanju Gemius Audience preko 230.000 jedinstvenih korisnika.

Osim velike čitanosti, bilježimo i porast naših pratitelja na Facebooku. Našu stranicu mirovina.hr prati preko 25.000 ljudi, a naša FB grupa Umirovljenici Hrvatske svakodnevno okuplja sve više umirovljenika! Upravo se tamo odvijaju žustre i velike rasprave pa vas pozivamo da se priključite, ako već niste!

Među 10 najčitanijih izdavača u Hrvatskoj

Osim rasta portala mirovina.hr, veseli nas i porast našeg sestrinskog portala srednja.hr, koji je prošlog mjeseca drugi put zaredom zabilježio preko pola milijuna jedinstvenih posjeta. Zajedno s portalom srednja.hr djelujemo pod izdavačem Pametna kuća grupa, a koja je po prvi put ušla u prvih 10 izdavača u Hrvatskoj. Naime, portal srednja.hr i mirovina.hr, pod jednim izdavačem su ostvarili 690.000 jedinstvenih posjetitelja, prema podacima Gemius Auidence. To nas iznimno veseli, ali i daje vjetar u leđa za nove pobjede!

Također, naš novi projekt kvizovi.srednja.hr iz dana u dan postaje sve veći, a do sad se registriralo preko 8.000 korisnika. Ako još niste, svakako se registrirajte i krenite otkrivati što ne znate!

Pokušajte riješiti jedno pitanje, a nakon toga se ulogirajte u sustav!

Želimo zahvaliti svim čitateljima na povjerenju! Zbog vas ćemo se još više truditi u donošenju najzanimljivijih i najnovijih vijesti iz svijeta umirovljenika!

Na raznim društvenim mrežama i kanalima nas prati 30.000 ljudi, a izdvojit ćemo najbitnije gdje nas i vi možete zapratiti.

facebook.com/mirovina.hr

facebook.com/umirovljenici Hrvatske

instagram.com/umirovljenici

Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap